Om tjenesten

Rolle: Avdelingssjef

Søk senest: 29.07.2024

Hvor: Trøndelag

Petter Storhaug

Regionsdirektør

petter.storhaug@bravida.no +47 951 01 990
Søk nå!

Avdelingsleder Rør Service

Er du lidenskapelig opptatt av å skape et inkluderende miljø hvor både mennesker og kunder blomstrer? Da kan du være den vi leter etter!

Vår avdelingsleder går over i ny rolle/nye utfordringer hos oss og vi søker nå hans etterfølger. Vi trenger en resultatorientert leder med relevant faglig bakgrunn og erfaring med å bygge kultur og sterke team som sammen skaper gode resultater. Vår ideelle kandidat har solid bransjeerfaring og god forståelse for både fag og forretningsdrift. Du vil få ansvaret for en avdeling som har levert svært gode resultater i en årrekke. Avdelingen består av 50 dyktige og dedikerte medarbeidere. I rollen har du stor påvirkningskraft og beslutningsmandat.
Du vil du ha det overordnede og økonomiske ansvaret for avdelingen som bl.a. innebærer budsjettering, analyse, rapportering, styring av kostnader og ressurser samt risikostyring.
Med på laget har du 6 teamledere som leder hver sine team. Avdelingen har en omsetning på ca 100 mill.


Dine ansvarsområder inkluderer:

 • Inspirere og utvikle teamene for å oppnå mål og budsjett
 • Forvalte og implementere Bravidas forretningsplan og lederskapsmodell i alle nivåer i avdelingen
 • Drive salg og markedsføring av våre tjenester
 • Bygge sterke relasjoner både internt og eksternt, med fokus på kundetilfredshet
 • Sammen med avdelingen, bygge en kultur som tiltrekker og beholder talenter
 • Sikre etterlevelse av vårt ledelsessystem samt utvikle og følge opp våre ansatte

Vi ser etter noen med:

 • Ledererfaring og dokumenterte resultater
 • Teknisk kompetanse og forståelse for faget
 • Sterk kompetanse i økonomi og forretningsforståelse
 • Et nettverk av relevante kontakter og sterke kunderelasjoner
   

Hos oss er suksess et resultat av samarbeid, engasjement og dedikasjon. Bli med oss på reisen mot å bli kundens førstevalg og et sted hvor talent trives og blomstrer.

Dersom du ønsker å vite mer om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med vår regionsdirektør Petter Storhaug. 


Om arbeidsgiveren

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.
Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 13 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 70 avdelinger og over 3300 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. 


Interessert?

Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist er satt til snarest. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.

Kontaktpersoner

Petter Storhaug

Regionsdirektør

petter.storhaug@bravida.no +47 951 01 990
Søk nå!