Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg som besøkende. Mer informasjon

Elektriker

Arild Liseth Færø - Bergen Elektro Prosjekt

Arild, hvorfor valgte du elektrikeryrket?

Jeg har alltid vært interessert i å gjøre noe fysisk, og elektrikeryrket var et yrke som interesserte meg. Jeg trives godt i yrket og det jeg liker best er alle menneskene jeg møter. Arbeidet i seg selv er også interessant, det er mye å ta fatt på, det skjer alltid noe nytt og jeg får mulighet til å utvikle meg gjennom jobben.

Hvilke typer prosjekter jobber du med?

Det siste halvåret har jeg ledet en gruppe som har arbeidet med ferdigstilling av fibernettet til Media City Bergen. Det var en fin erfaring å få med seg. Arbeidet er interessant og byr alltid på nye utfordringer å ta fatt på. Ingen dag er helt lik og det er alltid noe som skjer. Det var også spennende å få være bas på dette prosjektet.

Hvordan fikk du stillingen som bas på prosjektet?

Jeg er interessert i faget og står på, og det blir lagt merke til i Bravida. Jeg har vært bas på et par prosjekter og jeg synes det er interessant å ta fatt på slike jobber og utfordringer. Det gir meg mulighet til å utvikle meg både som fagarbeider og som person.

Du kom over i Bravida da selskapet du jobbet for ble kjøpt opp i 2014. Hvordan opplevde du denne overgangen?

Jeg syntes Bravida er et bra firma å jobbe i og jeg trives godt. Det er viktig at alle trives på jobb og at det er et godt miljø, og jeg vil absolutt si at vi har dette. Vi har blitt flere ansatte etter oppkjøpet, og jeg føler at alle blir inkludert og at vi har det bra. Jeg har mange dyktige kollegaer, og vi er nesten som en stor familie.