Velkommen til Bravida Fire & Security

Bravida er Nordens ledende leverandør av integrerte sikkerhetssystemer og brannsikkerhet.
Med smarte kundeløsninger, produkt, løsningsutvikling og support døgnet rundt, kan vi ivareta din sikkerhet. I tillegg hjelper vi din bedrift med å finne riktig sikkerhetsnivå til riktig pris.


Brannsikkerhet

Bravida Fire & Security er leverandøruavhengig på brannsikkerhet. For deg som kunde betyr det at vi leverer brannsikkerhetsløsninger som brannalarm, talevarsling og nødlyssystemer gjennom prosjektering, installasjon, service og lovpålagt kontroll.

Som kunde av Bravida Fire & Security trenger du bare én leverandør av brannsikkerhet til alle dine eiendommer uavhengig av hva som er installert der fra før.


Sikkerhet

Bravida Fire & Security leverer markedets mest komplette og skreddersydde sikkerhetsløsninger til våre kunder. Våre sikkerhetsløsninger består av adgangskontroll, innbruddsalarm, kameraovervåkning og sømløse systemintegrasjoner av tredjeparts sikkerhetssystemer.

Vår foretrukne leverandør av adgangskontroll er Systemhouse Solution AB, en skandinavisk produsent av det markedsledende adgangskontrollsystemet Integra. I tillegg integrerer vi sømløst innbruddsalarm og kameraovervåkning fra en rekke av verdens ledende produsenter til komplette, og skreddersydde sikkerhetsløsninger for våre kunder.

Les mer om SystemHouse Solutions sine sikkerhetsløsninger her!


Lås

Dørmiljøer er ingen utfordring for Bravida Fire & Security. Bravidas egne låsmestre og låsesmeder sørger for at vi leverer løsninger til dørmiljøer, som ivaretar sikkerhet for rømning og adgang i et ukomplisert grensesnitt. Våre låsløsninger innebærer låssystemer, sluttstykker, dørautomatikk og beslag.


Toppsystem

Bravida Fire & Security benytter toppsystemet Artifex levert av Systemhouse Solution AB. Artifex presenterer våre løsninger innen brannsikkerhet, sikkerhet og lås i ett og samme toppsystem. Artifex er lett å bruke og kan tilpasses alle våre kunders ønsker og behov. Har du flere eiendommer med løsninger levert av Bravida Fire & Security, kan disse enkelt betjenes i Artifex.

Personell

Våre montører, teknikere og systemingeniører er blant landets fremste eksperter på Fire & Security. De innehar alle pålagte og nødvendige rettigheter og sertifiseringer til å utføre oppdrag. Bravida Fire & Security har Norges største samlede kapasitet gjennom å være den største totaltekniske entreprenøren i landet.

Bli kunde av Bravida Fire & Security i dag!

Som kunde av Bravida Fire & Security trenger du bare én leverandør av Fire & Security til alle dine eiendommer uavhengig av hva som er installert der fra før. Gjør som Nasjonalmuseet, Munchmuseet, Vigelandmuseet, Oslo Kommune, Deichmanske Hovedbibliotek, Oslo storbylegevakt og Drammen Sykehus. Få dine liv og verdier sikret av Bravida Fire & Security ved å kontakte oss i dag!

Velkommen til Eliaden

På Eliaden finner du energi, industri, automatisering og elektroinstallasjon. Her finner du alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen. Bli med på Eliaden – stedet for morgendagens leverandører og løsninger!