GreenHub Bergen

Velkommen til GreenHub Bergen! Med GreenHub legger vi til rette for å gi våre kunder i sentrum av byene alle tekniske tjenester levert på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. I tillegg til miljøeffekten får kundene våre raskere responstid og bistand fra et tverrfaglig team.

For å kunne se dette materialet må du godkjenne bruk av informasjonskapsler.

Klikk her for å endre innstillingene for informasjonskapsler

GreenHub møter Grønn strategi 

Med samfunnets økende bevissthet rundt bærekraft og miljø økes kravene om at leverandører av tekniske tjenester endrer sine leveranser og handlingsmønstre. Bravida Norge skal være en ledestjerne for bærekraftige løsninger gjennom hele byggets levetid, og i denne satsingen er vår GreenHub en del av løsningen!

Bergen kommune sin «Grønn strategi», som ble oppdatert høsten 2021, setter klare mål for Bergen om å være fossilfri innen 2030 med økt fokus på bruk av sykkel, elektrisk transport, nullutslippssoner i Bergen sentrum og energieffektivisering av bygg. 

GreenHub svarer på mange deler av Grønn strategi. Fra servicekontoret midt i Bergen sentrum tilbyr vi utslippsfrie og konkurransedyktige leveranser i nærhet til kunden der montørene våre har byttet bort dieseldrevne servicebiler med elektriske sparkesykler og lastesykler. Dette sparer sentrumssonen for både trafikk og parkeringsplasser, og vi bytter samtidig ut tiden vi tidligere benyttet i kø og kjøring til og fra grossist med tid ute hos kunden. Vi bidrar med dette til nullutslipp i Bergen sentrum.

Bravida er ledene innen sensorteknologi og energirådgiving, og med våre løsninger og tverrfaglige kompetanse utfører vi grundige analyser og målinger av energiutnyttelsen på eksisterende bygg. Energirådgiverne utfører energianalyser, miljøkartlegging, driftsoptimalisering og alternativs- og kostnadsvurderinger for energitiltak på bygg, tekniske anlegg og automatisering samt dokumentering i henhold til krav i forskrifter og sertifiseringsordninger som Breeam-Nor, Breeam In-Use og Miljøfyrtårn.

Bergen sentrum har stor andel gammel bygningsmasse. Energioptimalisering gjennom bedre tekniske anlegg, samt bedre innregulering av eksisterende anlegg, vil sikre energieffektive løsninger. Dette bidrar til mer bærekraftig og miljøvennlig byggdrift. 

Bravida gir bygninger liv med bærekraftige løsninger gjennom hele levetiden. Hos GreenHub har vi kompetansen til å levere alle våre tekniske fag, fra konsept til installasjon og drift. Med kort distanse til personlig oppmøte hos kundene bidrar vi til høyere effektivitet og oppfølging i bykjernen. 

Vi tilbyr tjenester ved nyinstallasjon, service og vedlikehold innen teknikkområdene: 

  • Elektro 
  • Rør
  • Ventilasjon

GreenHub leverer også alle Bravidas spesialprodukter som brann- og innbruddsalarm, adgangskontroll, lås og beslag, kameraanlegg/-overvåkning, talevarsling, data/tele/fiber, varme, kjøling og teknisk byggdrift.

BB2R4763.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bravida gjør det mulig for kundene å utnytte bygningers fulle potensial. Gjennom service og installasjon gir vi bygninger liv – og viser vei mot et bærekraftig og robust samfunn. Bravidas GreenHub skal bidra til at kundens bygg får moderne, bærekraftige og miljøvennlige løsninger levert av miljøvennlige montører med rask responstid! 

 

Gisle Kvamme_ed1.jpg 2021.03 fremside brosjyre.jpg  
Gisle Kvamme
Regiondirektør
Region Vestland
Bravida Norge
Klikk her for å lese vår brosjyre om GreenHub   Klikk her for å lese mer om Bravidas servicetilbud

 

Endelig har vi GreenHub i Bergen!

Med GreenHub har Bravida gjort det smart og lønnsomt å velge miljøvennlig. Suksessen har kommet til Bergen.

Les mer her

Åpningen av GreenHub Bergen

– GreenHub er et utrolig flott tiltak fordi det vil bidra til at Bergen når sine klimamål. Det gjør at jeg heier på dere, sier en fornøyd ordfører Marte Mjøs Persen.

Les mer her

Se talen fra Bergens ordfører på åpningsdagen 

 

Vil du kontakte GreenHub Bergen?

Fyll ut dette skjemaet for å komme i kontakt med våre GreenHub-medarbeidere. 

Merk: Alle felt med (*) må fylles ut.

Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernerklæring her.
Jeg samtykker til at Bravida kan håndtere mine personopplysninger.*
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Bravida Norge ønsker å være en pådriver for en bærekraftig og miljøvennlig bygge- og anleggsnæring. GreenHub er det offisielle navnet på Bravidas miljøvennlige serviceverksted, og er et viktig ledd i dette.

På GreenHub leveres det servicetjenester og mindre prosjekter fra alle Bravidas tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. Alle som jobber i GreenHub vil bruke elektriske sparkesykler eller lastesykler. Slik reduserer de både oppdragstid og utslipp. Det første GreenHub-kontoret ble åpnet i Oslo 9. oktober 2020, nå står Bergen for tur.

Åpning GreenHub Bergen: Tirsdag 13. april 2021
Adresse: Teatergaten 20, 5010 Bergen