Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg som besøkende. Mer informasjon

GreenHub Trondheim

Velkommen til GreenHub Trondheim! Med GreenHub legger vi til rette for å gi våre kunder i sentrum av byene alle tekniske tjenester levert på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. I tillegg til miljøeffekten får kundene våre raskere responstid og bistand fra et tverrfaglig team.

Nå åpner vi GreenHub Trondheim

GreenHubs medarbeidere vil bruke elektriske sparkesykler og lastesykler på oppdrag for å redusere oppdragstid, kostnader og utslipp, samt redusere behovet for parkering i Midtbyen.

Fra Kjøpmannsgata 52 i Trondheim sentrum, vil Bravida levere servicetjenester og mindre prosjekter innen alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte ved bruk av elektriske sparkesykler og lastesykler.

– GreenHub i Trondheim svarer på mange deler av Trondheim kommunes «Grønne strategi», som har mål om fossilfri by innen 2030 med fokus på bruk av sykkel, elektrisk transport, utslippsfrie byggeplasser og energieffektivisering av bygg, sier Petter Grande Storhaug, regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge.

Bravida Norge har lenge vært en pådriver for en bærekraftig og miljøvennlig bygge- og anleggsnæring, og med GreenHub pusher vi grensene ytterligere.

Se video fra åpningsdagen: 

Se presentasjonsvideoen om GreenHub Trondheim:

Vil du kontakte GreenHub Trondheim?

Fyll ut dette skjemaet for å komme i kontakt med våre GreenHub-medarbeidere. 

Merk: Alle felter med (*) må fylles ut.

Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernerklæring her.
Jeg samtykker til at Bravida kan håndtere mine personopplysninger.*
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde