Nye generasjonen byggautomasjon

Byggautomasjon er som å gi bygninger sin egen hjerne. Derfor trenger vi flere som jobber med digitalisering og systemdesign. Når alle systemer samarbeider og optimaliseres i sanntid, oppstår betydelige synergieffekter. Mer effektiv energistyring, bedre sikkerhet og mer bærekraftige bygninger er bare noen av fordelene. Vi kaller det automasjonseffekten.

Bli med oss på denne reisen når vi nå søker 100 automasjonsingeniører! Sammen vil vi gjøre Norges bygninger smartere.

Akkurat nå ser vi etter:

  • Byggautomasjon i Trondheim Spektrum


    Vår automasjonsavdeling i Trondheim automatiserer varme, kjøling, ventilasjon og lys på Trondheim Spektrum. 

    Se video av Trondheim Spektrum her.

  • Automasjonseffekten på Norsk Kyllings fabrikk i Orkanger

    Her produseres en tredjedel av alt kyllingkjøtt i Norge, og Bravida Norge er totalentreprenør på de tekniske anleggene.

    Se video av Bravidas arbeid på fabrikken her.

Mange muligheter for å utvikle din karriere

Bravida er til stede over hele landet, og mulighetene er store for den som ønsker å utvikle sin karriere eller prøve noe helt nytt. Byggautomasjon har enormt utviklingspotensial. Vi er allerede eksperter på alle systemer som finnes i eiendommer.

 

Ved å tenke nytt og være plattformuavhengige kan vi alltid bruke den nyeste teknologien for å skape løsninger som er mer energieffektive, tilkoblet og bærekraftige. Det krever proptech som digitaliserer og automatiserer bygninger. Det vil vi satse på! Derfor håper vi at du vil vokse med oss.

Alt fra sykehus til industrier tjener på automatisering

Jobb med utfordrende og inspirerende prosjekter.

1

Utvikle deg med den nyeste teknologien
I Bravida sørger vi alltid for å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien. I tillegg er du med på å utvikle nye skreddersydde løsninger innen automasjon.

2

Lær mye om nye områder
Bredden hos Bravida gir deg muligheten til å utvikle deg innen digitalisering, power automation, microgrid, effektstyring, industriell automasjon, robotprogrammering og mye annet.

3

Suksess bygger på langsiktighet og helhetstenkning
Suksessfulle prosjekter bygger på kontinuitet og helhetstenkning. Derfor blir du en viktig del av alt fra det første møtet med kunden til levering og igangsetting.

4

Sammen gjør vi en forskjell
Sammen med kollegaer over hele Norge, med samme drømmer og fokus som deg selv, er du med på å drive utviklingen innen automasjon fremover.