Din utvikling hos oss

Bravida tilbyr store muligheter for de som ønsker å lære mer, utvikle karrieren eller prøve noe nytt. Vi gir deg muligheten til å utforske ulike karriereveier og frigjøre ditt fulle potensial.

Hva slags arbeidsdag ønsker du deg?

I Bravida skal jobben din gi deg mening. Liker du å overgå kundenes forventninger og levere enestående service? Eller brenner du for å ta komplekse utfordringer midt i et travelt byggeprosjekt? Er du en ekspert som ønsker å utvikle dine ferdigheter innen prosjektkalkulering, entrepriserett eller ledelse?

Uansett lidenskap, tilbyr Bravida en rekke roller og muligheter. Vi gir deg muligheten til å forme fremtiden din, hver dag.

 

 

Bravidas tekniker under en genomgång på en arbetsplats

Oppnå potensialet ditt

I Bravida brenner vi for å hjelpe alle våre medarbeidere til å nå sitt fulle potensial. Bravidaskolen tilbyr utvikling for alle ansatte, uavhengig av faglig bakgrunn. Våre skreddersydde kurs hjelper deg med å utvikle deg og nå nye karrierehøyder.

 

Kursene holdes av både interne og eksterne eksperter som deler sin kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi bruker moderne undervisningsmetoder for en engasjerende og givende pedagogisk opplevelse.

Medarbetare på Bravida i ett möte

Sammen oppnår vi mer!

  1. Våre fagfolk gjennomfører opplæring sammen med våre samarbeidspartnere som fokuserer på praktiske ferdigheter og jobbspesifikke utfordringer. Enten du er en erfaren fagperson eller en tekniker som ønsker å lære de nyeste teknikkene innen ditt felt, er det muligheter for å tilegne deg verktøyene du trenger for å bli enda dyktigere i yrket ditt.
  2. For våre ingeniører og spesialister tilbyr vi kurs innen områder som prosjektledelse, kommunikasjon, markedsføring og ledelse. Vi vet at en sterk kompetanse på disse områdene er avgjørende for å drive vellykkede prosjekter og for å lede team mot fastsatte mål.
  3. For våre ledere tilbyr vi spesialiserte kurs designet for å styrke dine lederegenskaper. Vi tilbyr også kurs i ledelse innen endring, krisehåndtering og lønnssetting for å styrke din lederrolle og hjelpe deg med å lede teamet ditt mot suksess.

Lederskap i Bravida

I Bravida investerer vi i våre ledere. For ledere i Bravida tilbyr vi lederopplæring i flere trinn både for deg som har direkte og indirekte personalansvar.