Reduser karbonavtrykket

Reduser karbonavtrykket, spar penger og bli en klimahelt. Dra nytte av solenergien og reduser strømkostnadene. Vi hjelper deg med å utarbeide helhetlige solcelleløsninger, og tilpasser hver installasjon etter dine ønsker. Oppdag hvordan vi kan forvandle ditt næringsbygg til en solcelleperle.

Rock solenergiscenen med Bravida!

Klar for å rocke solenergiscenen og redde planeten? Solceller er nøkkelen til en bærekraftig fremtid, og Bravida er her for å ta deg med på denne energiske reisen! Med våre innovative solcelleinstallasjoner kan du kutte karbonavtrykket ditt, spare på strømregningene og bli en klimahelt. Solenergi er ikke bare fremtiden, det er nå! Vårt erfarne team av solentusiaster vil gi deg skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine behov og hjelper deg med å oppnå bærekraftsmålene. Slå deg sammen med Bravida, bli en solenergirevolusjonær og gjør verden til et bedre sted - én solcelle om gangen!

Bravida installerar solcellsanläggning

Hva kan Bravida tilby?

1

Befaring
Vi hjelper deg med prosjektet helt fra start til slutt, og er der gjennom anleggets levetid.

2

Rådgivning
Basert på befaringen, vil våre rådgivere analysere taket og se på blant annet solforholdet og energiforbruket.

3

Prosjektering
Vi prosjekterer anlegget for deg slik at du blir kjent med solcellepotensialet, pris, type materiell og tilbakebetalingstiden.

4

Installasjon
Vårt mål er å gi et deg et nøkkelferdig anlegg. Vi tilbyr dermed prosjektledelse, installasjon og alt annet rundt som ligger under leveransen av anlegget.

5

Service og vedlikehold
Etter installasjonen er gjennomført tilbyr vi service og vedlikehold av anlegget gjennom anleggets levetid.

Velg Bravida, din langsiktige partner

Med vår erfaring på over 100 år i bransjen, er vi her for å lede veien til en bærekraftig fremtid. Når et anlegg har en levetid på 30 år, om ikke mer, vil det være lavere risiko for deg å bruke en solcellepartner som er der gjennom anleggets levetid. Vår kvalitetsgaranti og omfattende service vil gi deg tryggheten du trenger. Ta det avgjørende steget mot grønn energi og kontakt Bravida i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan sammen forme en lysere og en mer lønnsom fremtid for deg!

 

Er du privatkunde, les mer her:

Vil du vite mer om vår helhetlig løsning?

Kontant Sanu direkte eller henvend deg i kontaktskjemaet nedenfor.

 

Sanu Shaw

sanu.shaw@bravida.no

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss her!

Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger.* Se personvernerklæring her.
Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger.* Se personvernerklæring her.