Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg som besøkende. Mer informasjon

Møt noen av oss

I Bravida har vi en rekke ulike stillinger, enten du er fagarbeider, spesialist eller leder. Her møter du noen av oss.

Rørlegger

"Jeg mener at man skal gjøre jobben sin med stor glede og yrkesstolthet. Jeg ønsker å gi våre kunder et resultat de blir fornøyd med, og jeg stolt av."

Serviceleder

"Det jeg setter mest pris på i min jobb er at det er veldig varierte oppgaver, med stadig nye kunder og caser. Vi er i farta hele tiden og det er et hektisk miljø, men jeg liker det slik."

Lærling

"Inntrykket mitt var at Bravida var et bra sted å jobbe, med et bra arbeidsmiljø. For meg som lærling er det viktig å få god opplæring, og da er det viktig at arbeidsmiljøet er godt."

Prosjektleder

"Det jeg opplever som spesielt positivt som leder i Bravida er at det er stor takhøyde her og at det er godt samarbeid på avdelingen."

Elektriker

"Jeg er alene som jente, men blir tatt godt vare på av gutta, og trives både i yrket og sammen med gutta. Jeg får stadig høre at det er bra for miljøet at det kommer jenter inn."

Adm. direktør

"Medarbeiderne i Bravida skal ha en interessant og meningsfylt jobb som de gleder seg til å gå til hver dag."

Avdelingssjef

"Min viktigste oppgave er å få mine medarbeidere til å fungere godt, ved å gi tydelige mål og rammer, styrke kompetansen deres og sikre et godt arbeidsmiljø."

Bas

"Etter at jeg kom til Bravida har jeg stortrivdes, og noe av det beste her er at ledelsen gir muligheter til de som viser at de ønsker å utvikle seg og lære noe nytt."

BraIngeniør

"Det er et interessant program, der jeg også møter kollegaer fra Sverige og Danmark. Programmet er for potensielle ledere i Bravida og rettet mot ingeniører eller de som har fullført fagskole."

Avdelingsøkonom

"Jeg synes Bravida er en raus arbeidsgiver som ønsker å støtte og ivareta hver enkelt ansatt. Ledelsen er opptatt av at både selskapet og hver enkelt ansatt skal utvikle seg."