Jobbe hos oss

Vi i Bravida er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, brann og sikkerhet og mye mer. Vil du bli en av oss?

Jobb i Bravida

Hos oss er du en av gjengen. Våre ulike kunnskaper skaper større muligheter. Når du vokser, vokser vi.

Les mer

Din utvikling hos oss

I Bravida er det store muligheter for den som ønsker å lære mer, utvikle seg eller prøve noe nytt. Vi tror på din evne til å finne din egen vei!

Les mer

Ledige stillinger

I Bravida er vi spesialister som alltid ønsker å gjøre en god jobb for våre kunder. Vil du bli en av oss? Søk allerede i dag!

Se ledige stillinger

Møt noen av oss

I Bravida har vi en rekke ulike stillinger, enten du er fagarbeider, spesialist eller leder. Her møter du noen av oss.

Traineeprogram

Nordic Trainee Programme er Bravidas nordiske utviklingsprogram. Hvert år får over 30 unge talenter muligheter til å utvikle seg gjennom dette programmet.

Les mer

Lærling

Interessert i å bli lærling? I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere. Vi tar i mot lærlinger i hele Norge. Lærlinger er viktig for oss – mange av våre dyktigste montører begynte som lærlinger i Bravida.

Les mer

Pressemeldinger

Vis alle

Lillestrøm Rør

Logistic Contractor har valgt Bravida til Ahlsells nye hovedlager

Byggearbeidene med lageret startet i april, og med et areal på rundt 64 000kvm blir bygget et av Norges største logistikkanlegg. Bravida leverer rørarbeidene på kjempeanlegget.

Kvartalsrapport

Bravidas kvartalsrapport januar–mars 2024 | Sterk ordreinngang, voksende ordrereserve og økt kontantstrøm

Bravidas første kvartalsrapport for 2024 ble offentliggjort i dag 7. mai 2024. Den sterke ordreinngangen og forbedrede kontantstrømmen holder seg fra forrige kvartal i hele konsern, og EBITA-marginen ...

Oslo Fire & Security

Bravida vant tverrfaglig brannsikkerhetsavtale med Oslo kommune på nytt

I fire år har Bravidas avdelinger for Fire & Security og rørservice i Oslo hatt ansvar for at Oslo kommunes utviklingseiendom er godt sikret mot brann. Nå har de vunnet avtalen for to nye år.

Oslo Rør

Bravida vant en av Norges største rammeavtaler for brannslukkesystemer

Oslobygg KF valgte Bravidas avdeling for rørservice i Oslo og Sandvika til å vedlikeholde faste brannslukningssystemer for alle skoler i Oslobygg KFs eiendomsportefølje. Verdien på kontrakten er på 70...

Bravida Norge Automasjon

Blir automasjonsteknikere hos Bravida

Ni deltakere slapp gjennom nåløyet og er nå i gang med Bravidas utdanningsprogram innen automasjon. Alle skal gjennom ett års opplæring i bedriften, etter 12 ukers intensivkurs i faget.

Kvartalsrapport

Første kvartal 2024 i Bravida Norge

I dag presenterte Bravida årets første kvartalsrapport, og vi har mye å glede oss over. Administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke, forteller om kvartalet vi har lagt bak oss, et kvartal der...

Tromsø Automasjon

Effektiviserer TUIL Arenas energibruk i forskningsprosjekt

Stian Stenvold i Bravida forsker på helautomatisk styring av TUIL Arenas bygninger, med støtte fra kommunen. – Jeg føler meg i fronten og pusher på for energiomstillingen. Man er aktivt med på å skape...

Lærling Oslo

Fra båtflyktning til rørlegger i Bravida

Hdad kom til Norge som flyktning for 7 år siden med en drøm om å bli rørlegger. Nå har han bestått svenneprøven og lever drømmen i Bravida.