Gjør en forskjell – form din karriere hos Bravida

Vi i Bravida er drevet av vårt oppdrag; å tilby helhetlige tekniske løsninger gjennom hele byggets levetid, fra rådgivning og planlegging til installasjon og service. Sammen tar vi utfordringer, deler vår kunnskap og utvikler oss hele tiden for å kunne overgå kundenes forventninger.

Se karrieremulighetene dine i Bravida og finn din neste utfordring!

En elektriker hos Bravida

Vi ønsker at din tid i Bravida skal være den beste tiden i ditt yrkesliv. Les mer om vår kultur, våre verdier og hva vi kan tilby deg som ansatt hos oss.

Hvorfor du bør velge Bravida
Två av Bravidas projektledare vid datorskärmar

I Bravida utvikler vi oss sammen. Vi gir deg mulighet til å påvirke karrieren din, utforske nye muligheter og finne din perfekte rolle.

Voks med oss
Två tekniker från Bravida utför installationer

Er du nysgjerrig og ønsker å bli fagperson, spesialist eller leder i Bravida bør du lese mer her. Vi tror du kan bidra med dine unike talenter slik at vi kan skape gode resultater sammen.

Start din karriere i Bravida

Møt noen av oss

Er du nysgjerrig på hvordan det virkelig er å jobbe i Bravida? Les hva våre medarbeidere sier! Her forteller de om egne erfaringer, utfordringer de møter og hvilke flotte resultater de oppnår i sine ulike roller.

Lærling

Er du interessert i å bli lærling? Hos Bravida kan du lære jobben av erfarne fagfolk. Vi tar imot lærlinger i hele Norge. Lærlinger er viktige for oss – mange av våre dyktigste montører startet som lærlinger i Bravida.

Bli lærling

Traineeprogram

Nordic Trainee Program er Bravidas nordiske utviklingsprogram. Hvert år får mer enn 30 unge talenter muligheten til å utvikle seg gjennom programmet. Les mer om hva som inngår i programmet, og ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Les mer