Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg som besøkende. Mer informasjon

Elektro – smarte løsninger som øker driftssikkerheten

Vi blir stadig mer avhengig av elektrisitet – samtidig som det blir stadig viktigere å holde strømforbruket på et minimum. Så hvorfor ikke tenke ett skritt videre når man likevel skal se over elektroinstallasjonene? Vi er gjerne med tidlig i prosessen – da kan vi hjelpe deg med å lage løsninger som er kostnadseffektive, mer driftssikre og bedre for miljøet.

Elektroinstallasjoner

Bravida utfører alle typer elektroinstallasjoner, store som små – uansett om det gjelder kontorer, boliger, sykehus, industri eller store infrastrukturprosjekter. Vi installerer elektroløsninger både i eksisterende bygninger og nybygg.

Service på elektroinstallasjoner

Gjennom regelmessig service av elektroinstallasjoner kan du unngå både avbrudd og andre kjedelige overraskelser. Bravida går gjennom fordelinger , belastningsfordeling, koblingsbokser, kabling og den elektriske standarden i bygningen. Feil i elektroinstallasjoner er ofte skjult, og det er ikke alltid man kan oppdage farene med øynene. Gamle eller defekte elektriske anlegg utgjør en stor brannfare, og kan medføre store kostnader i form av høyt strømforbruk eller overraskende stømbrudd.

Vi vurderer energiforbruket og foreslår besparelser. Når vi trimmer, finjusterer og får alt til å fungere, kan du oppnå store besparelser.

Innen elektro hjelper vi blant annet til med:

 

Kontakt oss

Kontakte en av våre avdelinger direkte her