Elektro – smarte løsninger som øker driftssikkerheten

Vi blir stadig mer avhengig av elektrisitet – samtidig som det blir stadig viktigere å holde strømforbruket på et minimum. Så hvorfor ikke tenke ett skritt videre når man likevel skal se over elektroinstallasjonene? Vi er gjerne med tidlig i prosessen – da kan vi hjelpe deg med å lage løsninger som er kostnadseffektive, mer driftssikre og bedre for miljøet.

Elektroinstallasjoner

Bravida utfører alle typer elektroinstallasjoner, store som små – uansett om det gjelder kontorer, boliger, sykehus, industri eller store infrastrukturprosjekter. Vi installerer elektroløsninger både i eksisterende bygninger og nybygg.

Privatkunde? Les mer om elektrikertjenestene våre her.

Service på elektroinstallasjoner

Gjennom regelmessig service av elektroinstallasjoner kan du unngå både avbrudd og andre kjedelige overraskelser. Bravida går gjennom fordelinger , belastningsfordeling, koblingsbokser, kabling og den elektriske standarden i bygningen. Feil i elektroinstallasjoner er ofte skjult, og det er ikke alltid man kan oppdage farene med øynene. Gamle eller defekte elektriske anlegg utgjør en stor brannfare, og kan medføre store kostnader i form av høyt strømforbruk eller overraskende stømbrudd.

Vi vurderer energiforbruket og foreslår besparelser. Når vi trimmer, finjusterer og får alt til å fungere, kan du oppnå store besparelser.

Innen elektro hjelper vi blant annet til med:

 

Kontakt oss

Kontakte en av våre avdelinger direkte her