Kjøling - riktig temperatur uten avbrudd

Kjøleanlegg trenger vi til og med i kalde Norden. Næringsmidler skal oppbevares i riktig temperatur, isbaner skal holdes frosne og datahaller må unngå overoppheting. Alt dette må fungere uten avbrudd – og helst med så lite energiforbruk som mulig.

Innen kjøling hjelper vi til med:

 

Industri- og Næringsmiddelkjøling
Is- og Datahaller
Komfortkjøling
Energioptimalisering
Innfrysning
Fryselager

Installasjon av kjøleanlegg

Bravida tilbyr totalentreprise for de fleste kjølesystemer. Vi installerer anlegg for tradisjonelle kuldemedier, men også CO2-, propan- og ammoniakkanlegg. Ved behov hjelper vi til i alle faser frem til ferdig løsning. Når vi foreslår og installerer et kjølesystem, forsøker vi alltid å holde energiforbruket og miljøpåvirkningen på et minimum.

Service og modernisering

Regelmessig vedlikehold er den beste måten å holde kjøleanlegget driftssikkert. Vi utfører service på de fleste kjøleanlegg, uavhengig av fabrikat. Dessuten kan vi ta ansvar for alarmfunksjonene i anlegget – på mange steder tilbyr vi kunder å inngå standby-avtale. Ta kontakt med den lokale avdelingen for å få mer informasjon.

Effektiviser ditt kjøleanlegg

De fleste kjøleanlegg kan effektiviseres, spesielt hvis servicen har vært forsømt. Vanlige tiltak er å rengjøre varmevekslerflater, bytte kompressorer og justere fyllingsgraden i systemet. Vi hjelper også til med å forbedre driften av anlegget slik at man kan redusere energiforbruket. Kjøleanlegg genererer for eksempel alltid varme. Hvorfor ikke gjenbruke varmen og spare energi?

Kontakt oss

Kontakt en av våre avdelinger direkte her