Bravida webinar

Det kan være utfordrende å finne tid i en hektisk hverdag til å delta på fysiske faglige arrangementer. Vi har derfor flere gratis webinarer med innhold som forhåpentligvis vil gi nyttig informasjon til våre kunder og andre interessenter.

Tidspunkter for live webinarer 

Flere webinarer vil komme, meld deg på Bravidas nyhetsbrev her for å få informasjon om videre webinarer og andre nyheter.

 

Vi i Bravida tilbyr komplette tjenester innen alle tekniske fag, både på service og prosjekt. Vi har samlet noen temaer hvor interne og eksterne eksperter forteller, les mer om disse under. Håper et eller flere av disse kan være interessante for nettopp deg!

Vi holdt flere spennende webinarer våren 2020, les mer og se opptak av dem under påmeldingsskjemaet. 

 

Sol til nytte

Lurer du på hvordan sola kan jobbe for deg i ditt bygg? Bravida tilbyr befaring, rådgivning, prosjektering og montering av både små og store solcelleanlegg.

I dette webinaret forteller vi litt om dagens energiklasser og kommende krav fra offentlige instanser/aktører, vi snakker litt om kostnader, besparelse og finansiering, før vi går inn på det byggtekniske som installasjon, isolasjon og energilagring.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se innspilling av webinaret her. 

 

GreenHub

Greenhub bilder-27_ed1.jpg

Har du hørt om vår nye GreenHub? I dette webinaret forteller vi om kontoret midt i Oslo sentrum som er totalleverandør av tekniske tjenester, med fokus på miljø og bærekraft. Spar tid og kostnader!

Vi har med oss våre gründere av GreenHub samt Bravidas markedsdirektør.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se innspilling av webinaret her. 

Byggeiers plikt for brannsikkerhet

Var alt bedre før - gammel manuell melder.jpg

Du som eier eller drifter et bygg plikter å kjenne kravene til brannsikkerhet som gjelder for ditt byggverk. Det vil si at du skal ha kunnskap om bygningsdeler, installasjoner og utstyr i byggverket som skal oppdage brann eller begrense konsekvensene av brann. Vet du hva dette innebærer? Vi har med oss Nokas Brannkonsult i dette webinaret om brannsikkerhet. 

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her. 

 

Leasingfinansiering av teknisk utstyr

_DSC2020_2.jpg

Du trodde kanskje leasing kun gjaldt bil? I dette webinaret forteller vi hvordan du kan få finansiert installasjon av og det teknisk utstyr du trenger til drift av din eiendom uten å måtte ta det over investeringsbudsjettet.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her.

Smarte pumper

_DSC7858_2.jpg

Visste du at tilbakebetalingstiden kan være så kort som 2,5 år ved å skifte ut en gammel pumpe som fungerer?

Vi forteller deg hvorfor og hvordan.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her.

Ladeanlegg for elbil i borettslag

Bravida tilbyr befaring, rådgivning, prosjektering og montering av større ladeanlegg for elbil, og kan levere uavhengig av produsent. I dette webinaret forteller vi sammen med Ohmia Charging om en løsning hvor installasjon og drift er kostnadsfritt for borettslaget som felleskap, den som lader betaler. Ohmia kaller det for rettferdig lading.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her.