Bravida webinar

Det kan være utfordrende å finne tid i en hektisk hverdag til å delta på fysiske faglige arrangementer. Vi har derfor flere gratis webinarer med innhold som forhåpentligvis vil gi nyttig informasjon til våre kunder og andre interessenter.

Tidspunkter for live webinarer

Vi i Bravida tilbyr komplette tjenester innen alle tekniske fag, både på service og prosjekt. Vi har samlet noen temaer hvor interne og eksterne eksperter forteller, les mer om disse under. Håper et eller flere av disse kan være interessante for nettopp deg!

Vi holdt flere spennende webinarer våren 2020 som du kan se under, og i løpet av året skal det komme nye og interessante webinarer.

Webinar fra 2024

Energimerking og kartlegging av yrkesbygg

I dette webinaret forteller vi om den nye standarden for energimerking og energikartlegging av yrkesbygg.

Webinar fra 2020

Sol til nytte

Lurer du på hvordan sola kan jobbe for deg i ditt bygg? Bravida tilbyr befaring, rådgivning, prosjektering og montering av både små og store solcelleanlegg.

Greenhub

Har du hørt om vår nye GreenHub? I dette webinaret forteller vi om kontoret midt i Oslo sentrum som er totalleverandør av tekniske tjenester, med fokus på miljø og bærekraft. Spar tid og kostnader!

Byggeiers plikt for brannsikkerhet

Som eier eller drifter av et bygg må du kjenne kravene til brannsikkerhet. Du skal ha kunnskap om bygningsdeler, installasjoner og utstyr som oppdager eller begrenser brann. Vet du hva dette innebærer?

Ladeanlegg for elbil i borettslag

Bravida tilbyr befaring, rådgivning, prosjektering og montering av ladeanlegg for elbil, uavhengig av produsent. I dette webinaret forteller vi sammen med Ohmia Charging om en løsning der installasjon og drift er kostnadsfritt for borettslaget blir kostnadsfritt.

Leasingfinansiering av teknisk utstyr

Du trodde kanskje leasing kun gjaldt bil? I dette webinaret forteller vi hvordan du kan få finansiert installasjon av og det teknisk utstyr du trenger til drift av din eiendom uten å måtte ta det over investeringsbudsjettet.

Smarte pumper

Visste du at tilbakebetalingstiden kan være så kort som 2,5 år ved å skifte ut en gammel pumpe som fungerer?