Kundereferanser

Bravida jobber med både store og små prosjekter og serviceoppdrag. Her finner du et utvalg av våre tidligere arbeider.

 

Fagforbundet

Bravida GreenHub Oslo har hjulpet Fagforbundet i Oslo med å redusere sitt strømforbruk på belysning med rundt 75 %. GreenHub er et servicetilbud som fokuserer på bærekraft og fossilfrie leveranser.

Britannia Hotel

Å levere eiendomsservice til et av Nordens mest luksuriøse hoteller stiller strenge krav. De Bravida-ansatte som jobber på ærverdige Britannia Hotel i Trondheim, har for eksempel spesielle klær til oppdraget.

SalMar

PROSJEKT. Nord for Trondheim bygger den internasjonale giganten SalMar et av verdens største klekkerier for lakseyngel. Et krevende prosjekt som setter Bravidas flerfaglige team på prøve.

Trondheim Spektrum

PROSJEKT/SERVICE Bravidas automasjonsavdeling i Trondheim leverer byggautomasjon til Europas største flerbruksarena, Trondheim Spektrum

Snarøyveien 30

SERVICE. Bravida bytter ut en stor del av belysningen til LED og skifter ut brannvarslingsanlegget i Snarøyveien 30 på Fornebu. Det 200 000 kvadratmeter store bygget er også kjent som Telenorbygget.

Stiftelsen Det Norske Veritas

PROSJEKT. Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum er fast huselektriker hos Stiftelsen Det Norske Veritas (DNV) i Høvik. Her har avdelingen løpende avtale på drift og vedlikehold, samt oppdrag på større prosjekter.

Aure barneskole

PROSJEKT. Bravidas røravdeling i Ålesund sørger for varme, sanitær og sprinkler på Aure barneskole i Sykkylven, som skal stå klar for 525 elever i løpet av høsten 2023.

Norsk Kylling

PROSJEKT. Bravida leverer tverrfaglig leveranse av blant annet rørlegging, elektro, ventilasjon og automasjon. Bravida har levert tekniske løsninger fra start til slutt på hele prosjektet.

Energieffektiv strøm til havbruksnæringen

PROSJEKT. Bravida knytter seks foringsflåter i Finnmark og Senja til landstrøm gjennom et tett samarbeid med tidligere Norway Royal Salmon, som nå er fusjonert med Salmar.

Gardermoen

PROSJEKT. Bravida har utført elektroarbeidet, samt datakabel- og fiberlegging på den nye terminalen på Gardermoen, Pir Nord.

Bybanen

PROSJEKT. Bravida har hatt teknisk hovedentreprise på Bybanens nye verksted og administrasjonsbygg på Kokstad.

AS Taco

SERVICE. En rammeavtale for håndverkertjenester gir lavere kostnader for Tromsøs største eiendomsselskap.

Nytt sykehus i Østfold

PROSJEKT. Bravida har levert elektro, IKT og sikkerhet til Sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg.

Pressemeldinger

Vis alle

Ny økonomidirektør (CFO) i Bravida Norge

Susanne Larsen (42) er ansatt som ny økonomidirektør (CFO) for Bravida Norge, og vil også inngå i ledergruppen. Larsen kommer fra stillingen som Head of Group Controlling i børsnoterte NRC Group,...

Bravidas kvartalsrapport januar–mars 2023 | Sterk omsetningsvekst organisk og gjennom oppkjøp

Bravida-konsernets første kvartalsrapport for 2023 ble offentliggjort 3. mai. Les om resultatet for hele konsernet og for Bravida Norge spesielt i denne pressemeldingen.

Bravida Norge ansetter advokat

Eldar Haugen-Lossius begynner som in-house advokat i Bravida Norge i mai. Han vil primært jobbe med entreprise, og gleder seg til å bistå avdelingene juridisk fra start til slutt i prosessene rundt...

Kvartalsrapport oktober–desember 2022 | Sterk vekst, solid ordrereserve og nye satsningsområder for Bravida Norge

Bravidas totale nettoomsetning økte med 28 prosent, hvorav 16 prosent var organisk i fjerde kvartal av 2022. Fortjenesten per aksje økte med 10 prosent til tross for store investeringer i...