Kundereferanser

Bravida hjelper kunder med service og installasjon av tekniske funksjoner i eiendommer og anlegg. Her er noen av prosjektene vi har jobbet med.

 

SIVA

Bravida leverer elektro og automasjon på SIVA bygget, en utvidelse av forskningsparken i Tromsø.

Sentrumsgården

På Sentrumsgården i Tromsø utfører vi alt av elektro, ventilasjon og automasjon, skreddersydd i samarbeid med vår kunde.

Studentboliger

På studentboligene i Tromsø leverer Bravida avd. Tromsø rør, ventilasjon, automasjon og elektro.

Grieg Seafood Finnmark

Bravida har bygget om kantinen og administrasjonsområdene for Grieg Seafood Finnmark sitt lakseslakteri i Alta.

Cermaq

Bravida driver service og vedlikehold på Cermaq sin fôrflåte i Alta.

Jotun

Bravida Fire & Security har rammeavtale for kontroll, service og vedlikehold på sikkerhetssystemene til Jotuns hovedkvarter i Sandefjord.

Kystbygarasjen

LED lysene har et betydelig høyere lysutbytte og gjør at kunden kun trenger å kjøre 2/3 av belysningen, og med kostbesparelsen er anlegget er nedbetalt på under to år.

Oslo Lufthavn

Bravida har utbedret bagasjehåndteringsanlegget på Oslo Lufthavn, der vi har hatt rammeavtale på elektro i over 21 år

Tilkobling av turbin på Tafjord Kraftvarme

Bravida Ålesund tilkobler en 8MW turbin på Tafjord Kraftvarme. Med en strømpris på 1,- kr kan Tafjord tjene ca. 5000kr i timen med turbinen.

Glencore Nikkelverk

– Her på Glencore Nikkelverk har Bravida levert et kjempe prosjekt på en ny kobberfabrikk. Vi har levert hele elektro og automasjonsbiten her og hat stort fokus på HMS

Schneider Electric

– Bravidas tekniske ekspertise kombinert med lokal støtte gjør Bravida til en perfekt partner for teknisk drift av eiendommene våre, sier Jens Ellevang i Schneider Electric.

Bravida installerer LED-lys

– Å skifte alle lysstoffrør til LED-lys er ett av de mange gode valgene kommunen tar, og som vi i Bravida kan hjelpe med for å redusere energikostnadene

Tvedestrand VGS

På Tvedestrand videregående skole har Bravida installert en solcellepark og flere energibrønner.

Nasjonalmuseet

– Kravene til bygningen er veldig store. Mange systemer skal prate sammen, på alt fra klima og ventilasjon til alarmsensorer, dørkontroll og så videre

Aquarama Kristiansand

– Vi drifter anlegget, og hjelper til med energieffektivisering og energigjenvinning, sier serviceleder Christian Widerøe på Bravida GreenHub i Kristisansand.

Havforskningsinstituttet

Vi har skiftet ut 300 lysarmaturer til LED for Statsbygg i Havforskningsinstituttets lokaler på Hisøy i Arendal, der vi også har rammeavtale på elektro.

Liljendal

Bravida Trondheim installerer sanitærvarme, sprinklersystem, næringsarealer og parkeringskjeller på Liljendal i Trondheim.

Verneverdige Toldboden

Bravida har levert alt av rørsystemer, sprinkler, kjøle- og varmesentral, samt lås og beslag til Toldboden på Brattøra i Trondheim. Bygningen har stor arkitektonisk verdi og er delvis vernet.

Sørlandssenteret

På Sørlandssenteret i Kristiansand har Bravidas lokale rørserviceavdeling ansvaret for å holde driften av kjøle-, varme- og sanitæranlegg oppe 24 timer i døgnet hele året.

Totalteknisk på Nyhavna

Energigjenvinning og grundig testing av anlegget før overlevering sto i fokus da Bravida installerte i Nyhavna, et 6 etasjer høyt, nytt kontorbygg med tilhørende parkeringskjeller i Trondheim.

Fagforbundet

Bravida GreenHub Oslo har hjulpet Fagforbundet i Oslo med å redusere sitt strømforbruk på belysning med rundt 75 %. GreenHub er et servicetilbud som fokuserer på bærekraft og fossilfrie leveranser.

Britannia Hotel

Å levere eiendomsservice til et av Nordens mest luksuriøse hoteller stiller strenge krav. De Bravida-ansatte som jobber på ærverdige Britannia Hotel i Trondheim, har for eksempel spesielle klær til oppdraget.

SalMar

PROSJEKT. Nord for Trondheim bygger den internasjonale giganten SalMar et av verdens største klekkerier for lakseyngel. Et krevende prosjekt som setter Bravidas flerfaglige team på prøve.

Trondheim Spektrum

PROSJEKT/SERVICE Bravidas automasjonsavdeling i Trondheim leverer byggautomasjon til Europas største flerbruksarena, Trondheim Spektrum

Snarøyveien 30

SERVICE. Bravida bytter ut en stor del av belysningen til LED og skifter ut brannvarslingsanlegget i Snarøyveien 30 på Fornebu. Det 200 000 kvadratmeter store bygget er også kjent som Telenorbygget.

Stiftelsen Det Norske Veritas

PROSJEKT. Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum er fast huselektriker hos Stiftelsen Det Norske Veritas (DNV) i Høvik. Her har avdelingen løpende avtale på drift og vedlikehold, samt oppdrag på større prosjekter.

Aure barneskole

PROSJEKT. Bravidas røravdeling i Ålesund sørger for varme, sanitær og sprinkler på Aure barneskole i Sykkylven, som skal stå klar for 525 elever i løpet av høsten 2023.

Norsk Kylling

PROSJEKT. Bravida leverer tverrfaglig leveranse av blant annet rørlegging, elektro, ventilasjon og automasjon. Bravida har levert tekniske løsninger fra start til slutt på hele prosjektet.

Energieffektiv strøm til havbruksnæringen

PROSJEKT. Bravida knytter seks foringsflåter i Finnmark og Senja til landstrøm gjennom et tett samarbeid med tidligere Norway Royal Salmon, som nå er fusjonert med Salmar.

Gardermoen

PROSJEKT. Bravida har utført elektroarbeidet, samt datakabel- og fiberlegging på den nye terminalen på Gardermoen, Pir Nord.

Bybanen

PROSJEKT. Bravida har hatt teknisk hovedentreprise på Bybanens nye verksted og administrasjonsbygg på Kokstad.

Nytt sykehus i Østfold

PROSJEKT. Bravida har levert elektro, IKT og sikkerhet til Sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg.

Pressemeldinger

Vis alle

Bravida sikret stor rammeavtale med Boligbygg Oslo KF

De kommende fire årene skal Bravida installere vanntåkeanlegg i flere av Oslo kommunes bolig-utleiebygg. Avtalen fordeles mellom fire av Bravidas avdelinger.

Lillestrøm Rør

Logistic Contractor har valgt Bravida til Ahlsells nye hovedlager

Byggearbeidene med lageret startet i april, og med et areal på rundt 64 000kvm blir bygget et av Norges største logistikkanlegg. Bravida leverer rørarbeidene på kjempeanlegget.

Kvartalsrapport

Bravidas kvartalsrapport januar–mars 2024 | Sterk ordreinngang, voksende ordrereserve og økt kontantstrøm

Bravidas første kvartalsrapport for 2024 ble offentliggjort i dag 7. mai 2024. Den sterke ordreinngangen og forbedrede kontantstrømmen holder seg fra forrige kvartal i hele konsern, og EBITA-marginen ...

Oslo Fire & Security

Bravida vant tverrfaglig brannsikkerhetsavtale med Oslo kommune på nytt

I fire år har Bravidas avdelinger for Fire & Security og rørservice i Oslo hatt ansvar for at Oslo kommunes utviklingseiendom er godt sikret mot brann. Nå har de vunnet avtalen for to nye år.