Kundereferanser

Bravida jobber med både store og små prosjekter og serviceoppdrag. Her finner du et utvalg av våre tidligere arbeider.

 

Liljendal

Bravida Trondheim installerer sanitærvarme, sprinklersystem, næringsarealer og parkeringskjeller på Liljendal i Trondheim.

Verneverdige Toldboden

Bravida har levert alt av rørsystemer, sprinkler, kjøle- og varmesentral, samt lås og beslag til Toldboden på Brattøra i Trondheim. Bygningen har stor arkitektonisk verdi og er delvis vernet.

Totalteknisk på Nyhavna

Energigjenvinning og grundig testing av anlegget før overlevering sto i fokus da Bravida installerte i Nyhavna, et 6 etasjer høyt, nytt kontorbygg med tilhørende parkeringskjeller i Trondheim.

Fagforbundet

Bravida GreenHub Oslo har hjulpet Fagforbundet i Oslo med å redusere sitt strømforbruk på belysning med rundt 75 %. GreenHub er et servicetilbud som fokuserer på bærekraft og fossilfrie leveranser.

Britannia Hotel

Å levere eiendomsservice til et av Nordens mest luksuriøse hoteller stiller strenge krav. De Bravida-ansatte som jobber på ærverdige Britannia Hotel i Trondheim, har for eksempel spesielle klær til oppdraget.

SalMar

PROSJEKT. Nord for Trondheim bygger den internasjonale giganten SalMar et av verdens største klekkerier for lakseyngel. Et krevende prosjekt som setter Bravidas flerfaglige team på prøve.

Trondheim Spektrum

PROSJEKT/SERVICE Bravidas automasjonsavdeling i Trondheim leverer byggautomasjon til Europas største flerbruksarena, Trondheim Spektrum

Snarøyveien 30

SERVICE. Bravida bytter ut en stor del av belysningen til LED og skifter ut brannvarslingsanlegget i Snarøyveien 30 på Fornebu. Det 200 000 kvadratmeter store bygget er også kjent som Telenorbygget.

Stiftelsen Det Norske Veritas

PROSJEKT. Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum er fast huselektriker hos Stiftelsen Det Norske Veritas (DNV) i Høvik. Her har avdelingen løpende avtale på drift og vedlikehold, samt oppdrag på større prosjekter.

Aure barneskole

PROSJEKT. Bravidas røravdeling i Ålesund sørger for varme, sanitær og sprinkler på Aure barneskole i Sykkylven, som skal stå klar for 525 elever i løpet av høsten 2023.

Norsk Kylling

PROSJEKT. Bravida leverer tverrfaglig leveranse av blant annet rørlegging, elektro, ventilasjon og automasjon. Bravida har levert tekniske løsninger fra start til slutt på hele prosjektet.

Energieffektiv strøm til havbruksnæringen

PROSJEKT. Bravida knytter seks foringsflåter i Finnmark og Senja til landstrøm gjennom et tett samarbeid med tidligere Norway Royal Salmon, som nå er fusjonert med Salmar.

Gardermoen

PROSJEKT. Bravida har utført elektroarbeidet, samt datakabel- og fiberlegging på den nye terminalen på Gardermoen, Pir Nord.

Bybanen

PROSJEKT. Bravida har hatt teknisk hovedentreprise på Bybanens nye verksted og administrasjonsbygg på Kokstad.

AS Taco

SERVICE. En rammeavtale for håndverkertjenester gir lavere kostnader for Tromsøs største eiendomsselskap.

Nytt sykehus i Østfold

PROSJEKT. Bravida har levert elektro, IKT og sikkerhet til Sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg.

Pressemeldinger

Vis alle

Bravida og ASKO bygger fremtidens fryselager

ASKO har valgt Bravida som totalleverandør av elektro, rør, automasjon og ventilasjon når deres nye, automatiserte fryselager bygges på Tiller i Trøndelag. Den «gigantiske fryseboksen» skal stå...

Kickstarter karrieren som trainee i Bravida Norge

Seks traineer er i år tatt opp i Bravidas toårige traineeprogram innen teknikk og forretningsdrift. De skal bidra til å utvikle hvert sitt område innen Bravida.

Anne Cecilie Graver Bjelke blir regnskapssjef i Bravida Norge

I sin kommende rolle, bringer Graver Bjelke med seg 28 års ledererfaring fra både privat næring og ideelle organisasjoner. Hennes kompetanse blir sentral for å styrke og veilede Bravida Norges...

Nan og Susanne inn i Bravida Norges ledergruppe

Bravida Norge har de siste årene vokst mye både organisk og gjennom oppkjøp, og opprettet i 2022 «Divisjon Vekstområder». Nan Rogstad overtok ansvaret for divisjonen 1. september, og gikk samtidig...