Bravidas GreenHub i Oslo reduserte strømforbruket til Fagforbundet

Bravida GreenHub Oslo har hjulpet Fagforbundet i Oslo med å redusere sitt strømforbruk på belysning med rundt 75 %. GreenHub er et servicetilbud som fokuserer på bærekraft og fossilfrie leveranser, som tilbys i Oslo, Skien, Lysaker, Trondheim, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Sanel Hasecic, leder for Bravida GreenHub Oslo.

Fagforbundet eier et kontorbygg midt i Oslo sentrum, hvor de driver mesteparten av virksomheten sin. De siste fem årene har Fagforbundet vært en av Bravidas rammeavtalekunder, og i 2021 begynte de å benytte GreenHub Oslo.

Rask og effektiv service fra GreenHub

Bravida GreenHub Oslo er lokalisert i Rådhusgata 23, midt i Oslo sentrum. Derfra kan de nå alle kunder innenfor en reisedistanse på 15 minutter ved å bruke bærekraftige transportmidler som elektrisk lastesykkel, elektrisk sparkesykkel eller til fots. Det reduserer både Bravidas og kundenes klimaavtrykk, samtidig som kundene får hjelp raskere.

Redusert strømforbruk på belysning

Hos Fagforbundet leverer GreenHub service innen alle former for bygningsdrift, blant annet elektro, sikkerhet og svakstrøm og har særlig fokus på energisparing.

‒ Da vi i GreenHub tok over kundeavtalen i 2021, forklarte Fagforbundet at de hadde som mål å spare energi i bygningen. Det første vi gjorde var å bytte ut gamle lysstoffrør med smart LED-belysning og installere smartsystem som slukker lys når det ikke er noen i rommet, sier Sanel Hasecic, leder for Bravida GreenHub Oslo.

‒ På denne måten har vi hjulpet Fagforbundet med å redusere strømforbruket på belysning med rundt 75 %, og i denne bygningen på 8 000 kvadratmeter blir det spart store summer hvert år, sier Sanel.

Tydelig fokus på bærekraft

Bravida har montert elbilladere i Fagforbundets parkeringsgarasje, ettersom Fagforbundet har stort fokus på miljø.

‒ Som kunde er vi fornøyde med hvor godt organiserte Bravida er, og hvor effektivt de utfører arbeidet. Serviceteknikerne kommer på elsykler, er veldig grundige og gjør alt for å sikre at jobben blir gjort skikkelig. De har dessuten et tydelig fokus på bærekraft. Et godt eksempel er da de installerte elbilladere i parkeringsgarasjen vår. Da valgte de å gjenbruke en 25 meter lang 250 mm2-kabel som allerede fantes i bygningen, sier Hilde Vagle, leder for internservice i Fagforbundet.

‒ Totalt sett har jeg positive erfaringer med Bravida. Medarbeiderne deres er hyggelige, oppmerksomme og profesjonelle. Vi bruker fortsatt Bravida og anbefaler dem gjerne til andre som trenger tverrfaglige tjenester, avslutter Hilde.