Sprinkleranlegg – vi slukker før brannvesenet kommer

Et sprinkleranlegg kontrollerer eller slukker brannen i 98 % av tilfellene. Det er bedre enn noe annet brannsikringstiltak. Et automatisk sprinklersystem står alltid klart til å beskytte deg og din eiendom – døgnet rundt, hele året.

Installasjon av sprinkleranlegg

Vi konstruerer og bygger anlegg i tråd med norske/europeiske normer som INSTA-900 (boligsprinkler standarden), NS-EN 12845, CEA-4001 eller amerikanske standarder som NFPA eller FM Global.

Bravida er sertifisert for sprinkleranlegg av FG – Forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd både for forbruker- og bedriftsmarkedet. Våre medarbeidere har mange års erfaring på området.

Bravida utför installation av sprinkleranläggningar

Service av sprinkleranlegg

Serviceavdelingen sørger for at anlegget opprettholder funksjonen, år etter år. Kunder med serviceavtale får dessuten tilgang til ekstra servicetjenester samt prioritet ved akutte behov.

Vi hjelper til med alt innen sprinklerservice – for eksempel å tilpasse sprinkleranlegget til nye leietakere, oppdatere dokumentasjonen, lære opp anleggsteknikere eller utføre systematisk vedlikehold og funksjonstester. Vi tar hånd om anlegget og sikrer og dokumenterer funksjonen, uansett hvor gammelt det er eller hvem som installerte det.

Innen sprinkleranlegg hjelper vi til med:

  • Prosjektering og dokumentasjon
  • Total- og utførelsesentreprise
  • Om- og tilbygging av eksisterende anlegg
  • Systematisk vedlikehold og funksjonstester
  • Opplæring av anleggsteknikere

Kontakt oss

Trenger du hjelp med noe i ditt bygg? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre!