Bravida øker sikkerheten ved Felleskjøpets produksjonsanlegg i Stavanger

Sikkerhet er i høysetet på Felleskjøpets produksjonslager i Stavanger, hvor Bravida har levert det nyeste innen ISPS-sikring og kameraovervåking.

Nyhet Stavanger Fire & Security

Anlegget ble installert i oktober 2023, og Bravida har siden da hatt service på både havnesikringssystemet og kameraovervåkingen.

Langsiktig samarbeid 

– Samarbeidet med Felleskjøpet har gått kjempebra, og dette er ikke det første oppdraget vi har utført for dem. De legger stor vekt på kvalitet og ekspertise både når det gjelder personell og produkt, derfor visste de at vi var riktig leverandør for jobben, sier James Miller, avdelingsleder for Bravidas Fire & Security-avdeling i Stavanger. 

Torgeir Gilje, Felleskjøpets IT-sjef i Rogaland og Agder, forteller at de har gode erfaringer med tidligere Viste & Sømme, som nå er en del av Bravidas avdeling for Fire & Security i Rogaland. 

– Vi visste at deres produkter og service var veldig bra, og det er positivt at leverandørene våre er lokale. Viste & Sømme ble også brukt på vår forsøksgård på Klepp, hvor overvåkningssystemet står i et svært krevende miljø, sier Gilje.  

– Videre har vi fått svært godt inntrykk av montørene fra Bravida, som også leverer adgangskontroll på anlegget. De er en solid partner både på service og utstyr, og har god forståelse for våre behov. Vi anser Bravida som en langsiktig samarbeidspartner, legger han til. 

Kvalitet på produkter og leverandører 

Morten Auestad, salgssjef for Fire & Security i Bravida i Rogaland, forteller at det er blitt brukt både tradisjonelle kameraer og multisensorkameraer på havneanlegget for å få best mulig dekning av området.  

– Kamerasystemet muliggjør blant annet automatisk åpning av anleggets porter for kjøretøy med registrerte bilskilt, noe som gir effektiv og sikker adgangskontroll for Felleskjøpet, forklarer Auestad.  

– Når vi skal velge produkter til disse formålene, står miljø og bærekraft høyt, og vi velger derfor kun utstyr av høy kvalitet med en forventet lang levetid. Faktorer som menneskerettigheter, cybersikkerhet og forsyningssikkerhet gjør at Bravida velger seg ut europeiske leverandører med et bevisst forhold til dette, avslutter han.