Lærling

Sander Røstad, Rørleggerlærling i Bravida siden august 2022

– Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?

– Jeg starter dagen med å få oversikt over hva jeg skal gjøre og eventuelle tidsfrister jeg må forholde meg til, henter utstyr og setter i gang. Jeg bruker ofte Dalux eller lignende for å finne løsninger og ha oversikt over arbeidet jeg gjør, og får hjelp av BAS til å se over at jeg har utført arbeidet riktig. Dersom jeg ikke har brukt opp tiden får jeg nye prosjekter å holde på med. Enn så lenge har jeg kun jobbet på prosjekter og gjør nok dette en god stund til før jeg eventuelt skal ut på serviceoppdrag.

– Hva synes du er morsomt med jobben?

– Det er at jeg får en ganske variert arbeidsdag. Det er mye ulikt arbeid, jeg kan jobbe med henda og er nødt til å tenke selv for å finne løsninger. Jeg er glad i å være fysisk aktiv og da passer denne jobben meg godt. Jeg liker spesielt godt å jobbe med sprinkler, det er nesten som å sette sammen lego-klosser og det er gøy.

– Hva synes du er viktigst for å trives?

– Jeg synes det er viktig å jobbe med kollegaer man trives med, at det er fine folk på arbeidsplassen, høy takhøyde og god humor. Jeg trives godt med gode kollegaer og en variert arbeidsdag.