Bravida webinar

Det kan være utfordrende å finne tid i en hektisk hverdag til å delta på fysiske faglige arrangementer. Vi har derfor planlagt flere gratis webinarer med innhold som forhåpentligvis vil gi nyttig informasjon til våre kunder og andre interessenter.
Her kan du lese mer og melde deg på webinarene Bravida har planlagt å avholde sommeren 2020. Flere vil komme.

Vi i Bravida tilbyr komplette tjenester innen alle de tekniske fag, både service og prosjekt. Vi har samlet noen tema, hvor interne og eksterne eksperter forteller, les mer om disse under påmeldingsskjemaet. Håper et eller flere av disse kan være interessante for nettopp deg.

Webinar påmeldingsskjema

Fyll inn detaljene dine under for å melde deg på et eller flere av webinarene Bravida tilbyr sommeren 2020.

Merk: Alle felter med (*) må fylles ut.

Du vil motta en bekreftelse på e-post med din påmelding. Du vil også motta en påminnelse per e-post i forkant av webinaret med link til streamingen. 

Velg webinar*
Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernerklæring her.
Jeg samtykker til at Bravida kan håndtere mine personopplysninger.*
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

 
Har du problemer med å melde deg på? Send en e-post til nyhetsbrev (a) bravida.no med informasjonen i skjemaet over og hvilke webinar du vil melde deg på. 

Leasingfinansiering av teknisk utstyr

_DSC2020_2.jpg 

Du trodde kanskje leasing kun gjaldt bil? I dette webinaret forteller vi hvordan du kan få finansiert installasjon av og det teknisk utstyr du trenger til drift av din eiendom uten å måtte ta det over investeringsbudsjettet.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her.

Smarte pumper

_DSC7858_2.jpg

Visste du at tilbakebetalingstiden kan være så kort som 2,5 år ved å skifte ut en gammel pumpe som fungerer? Vi forteller deg hvorfor og hvordan.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her.

Ladeanlegg for elbil i borettslag

 

Bravida tilbyr befaring, rådgivning, prosjektering og montering av større ladeanlegg for elbil, og kan levere uavhengig av produsent. I dette webinaret forteller vi sammen med Ohmia Charging om en løsning hvor installasjon og drift er kostnadsfritt for borettslaget som felleskap, den som lader betaler. Ohmia kaller det for rettferdig lading.

Dette webinaret er avsluttet, men du kan se opptak av webinaret her.

Tidspunkter for live webinarer

 

De første webinarene er nå avholdt og opptak av hvert webinar kan sees ved linkene over og til venstre.


Flere webinarer vil komme, meld deg på Bravidas nyhetsbrev her for å få e-post om videre webinarer og andre nyheter.