Kontaktinformasjon

Adresse

Haugenveien 27
1406 Ski

Postadresse

Postboks 354
1401 Ski

E-postadresse

follo@bravida.no

Telefonnummer

02407

Telefonnummer

+47 64 91 85 00

Follo

Klikk her for å sende en skriftlig henvendelse via kontaktskjema.

I Follo hjelper vi deg med prosjekt- og servicetjenster innen både elektro og rør. Vi har god erfaring med flerfaglige prosjekter. 

Klikk her for å levere en åpen søknad. 

Elektro

Om avdelingen

Avdelingen leverer elektrikertjenester til næring og privatkunder. Vi tilbyr rammeavtaler, serviceavtaler, prosjektbaserte elektroentrepriser, boliginstallasjoner og service til privatpersoner. Vi leverer tjenester som internkontroll, KNX, DALI, smarthus, spredenett, fiber, elbillading og vedlikehold av anlegg. 

Service

Avdelingen leverer store og små serviceoppdrag til både privat næringsliv, privatkunder og offentlige kunder i Follo og omegn. Avdelingen har også en sikkerhetsavdeling (brannvarsling, nødlys, adgangskontroll, ITV og innbrudd) som leverer både til prosjekter og serviceoppdrag.

Prosjekt

Avdelingen leverer små og store prosjektbaserte elektroentrepriser til både offentlige og private utbyggere og entreprenører.

Brann og sikkerhet

Avdelingen leverer alt av svakstrømsinstallasjoner til næringsliv og offentlige kunder innen brann, sikkerhet, lås og beslag samt samferdsel.

Sikkerhet utfører prosjektering, installasjon og service av alarm/adgangskontrollsystem og alt innen overvåkings- og sikkerhetsløsninger.

Brann utfører prosjektering, installasjon og service av de fleste typer brannvarslingsanlegg. De utfører også kontroller på nødlys, gassanlegg og porttelefoni.

Kontaktpersoner

Joachim Strand Avdelingssjef
Kristofer Paulsson Service-/prosjektleder elektro
Thorjus Bakke Serviceleder elektro
John Hansen Service-/prosjektleder sikkerhet
Thomas Jakobsen Serviceleder telematikk
Per Morten Pedersen Kundeservice og salg

Rør

Kontaktpersoner

Mikica Nikodijevic Avdelingssjef