Regional salgssjef

Markus Lona Amundsen – Nedre Viken

Markus, når begynte du i Bravida? 

Jeg begynte i Bravida i August 2014.

imageg3d9.png

Hvordan vil du beskrive din arbeidshverdag?

Det er vanskelig å beskrive en typisk arbeidshverdag, da den er veldig varierende. Jeg har naturligvis faste møter med kunder og kolleger, men casene jeg jobber med er sjeldent identiske. Kort oppsummert kan den inneholde alt fra kundemøter, salgscaser, ekstern markedsføring, kundearrangementer og visualisering av interne mål og konsepter. Jeg har også holdt en del presentasjoner/foredrag internt. En varierende arbeidshverdag er definitivt det som gjør jobben spennende.

Hva er det morsomste med jobben?

Det er mye som er morsomt med rollen jeg er i nå. Det som oftest slår meg inn er hvor heldig jeg er som får jobbe med så mye dyktige mennesker i bedriften. Jeg får muligheten til å lære og samarbeide med kolleger som har lang fartstid i arbeidslivet. De har gjort seg noen erfaringer som er gull verdt for meg, både faglig og som menneske.

Hva mener du er viktigst for å trives?

Alle har forskjellige behov og preferanser i arbeidshverdagen, så det vil nok variere til en viss grad. Men personlig synes jeg et godt arbeidsmiljø er utrolig viktig. De gode relasjonene bidrar til så mye mer enn hyggelige lunsjpauser. Det vil definitivt påvirke både engasjementet og samarbeidet i bedriften. Det er viktig å påpeke at alle har et ansvar, og må gjøre en egeninnsats for å skape et godt arbeidsmiljø. Vi må ta vare på hverandre, vise moral og forståelse.