Bravida Norges trainee-program

Hvert år tar Bravida Norge inn traineer i et toårig traineeprogram innen teknikk og forretningsdrift. De fleste traineene har nettopp avsluttet sin master- eller bachelorutdanning innen teknologi og ingeniørfag, økonomi eller marked og administrasjon. Noen er også fagutdannede med mange år i et teknisk håndverkeryrke.

Etter fullført program får mange traineer fast stilling som prosjekt- eller serviceleder eller andre nøkkelroller innen flere fagområder og forretningsutvikling.

Neste års traineer

Hver høst ser vi etter neste års traineer som får oppstart hos oss påfølgende høst (august). Vi bruker tiden godt til å se etter de kandidatene som vi tenker vil lykkes best hos oss. Vi er opptatt av å finne matchen mellom kandidaten og oss slik at dine ambisjoner og drømmer er sammenfallende med våre muligheter til å innfri. Vi tilpasser trainee-løpet slik at du kan få den karrieren du ønsker deg! For vi vet at kandidater som fullfører trainee-programmet og blir hos oss vil gjøre suksess.

Hva består Trainee-programmet av?

Trainee-programmet består av opplæring og trening innen prosjektledelse, serviceledelse og forretningsutvikling med en varighet på inntil to år. Du vil få opplæring i administrative verktøy, arbeidsprosesser og bransjerelaterte standarder for prosjekt eller service. Grunnutdannelse i prosjektledelse etter vår best practice, Bravida Way, innføring i prosjektstyringsverktøy og opplæring i entrepriserett, økonomi og ledelse.

Vi vil ta deg igjennom hvordan du regner på tilbud for store prosjekter og/eller serviceoppdrag. Hvordan du skal planlegge, prosjektere, administrere og bemanne oppdrag. Oppfølging av økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS. I tillegg får du jobbe med tverrfaglige bærekraftige tekniske løsninger. Og så er det de fine folkene våre. Disse får du tillit til å lede og engasjere til å få alle oppdragene våre i havn.

Nordic Trainee Program

Du vil også bli en del av vårt Nordic Trainee Program - et konsernfelles program hvor du vil møte traineer fra Sverige, Danmark og Finland. Det blir avholdt samlinger i København, Stockholm, Helsinki og Oslo hvor du vil få muligheten til å utveksle erfaringer med og knytte relasjoner til andre unge, høyt kompetente og fremadstormende i et stort nordisk konsern.

Hvem kan gå programmet?

Vi ønsker deg som har en bachelor- eller mastergrad innen tekniske fag som for eksempel elektro/automasjon, energi og miljø eller industriell økonomi. I tillegg ser vi det som en ekstra bonus om du har fagbrev innen et av våre fagområder. Kombinasjonen akademisk og praktisk kompetanse erfarer vi kommer godt med.

Hvordan søker jeg?

Vi har trainee-opptak hver høst i september-oktober. Vi får bistand fra Academic Work for å sikre at vi når alle de som kan være aktuelle for en trainee-stilling hos oss. Dette har vi god erfaring med. Stillingene ligger ute på våre nettsider, og gjennom de er det enkelt å få inn en søknad.

Prosessen vil gå fram til desember, hvor de siste beslutningene om hvem som får mulighetene som traineer hos oss. Vi setter aldri noe eksakt antall for hvor mange traineer vi ønsker, men ser heller etter den beste matchen i forhold til din bakgrunn og hvordan din kompetanse passer sammen med våre prosjekter. Dette er noe som endrer seg fra år til år. Men fellesnevneren er at vi er ute etter de som har mest potensiale for å utvikle seg hos oss. De som virkelig ønsker en karriere innen vår bransje og som både vil lære, men også som har lyst til å dele sin kunnskap og sine ideer for å bringe oss fremover sammen.

Møt Sanu, Carl Johan og Kristin, som har fullført traineeprogrammet og nå har fått ulike ansvarsområder.

Carl Johan.jpg

Carl Johan
Prosjektleder, Bravida Charge

– Det var veldig kult å være en av de første traineene innenfor service. Jeg var delaktig i utviklingsplanen min og vi gjorde tilpassinger for å optimalisere opplegget underveis

Les mer

Sanu.jpg

Sanu Shaw
Konseptutvikler Energy & Technical Facility Management, Bravida Sol
– Gjennom traineeprogrammet fikk jeg en generell innsikt blant de ulike fagdisiplinene som Bravida tilbyr, noe som har gitt meg mulighet til å til å se på muligheter og løsninger fra flere perspektiver.

Les mer

Kristin.jpg

Kristin Steinsland
Regional Salgssjef Service, Agder / Rogaland.

– Når det var noe jeg ønsket å lære mer om var Bravida veldig åpne til å la meg gjøre det. Jeg kan ringe til hvem som helst i Bravida og de er alltid villig til å hjelpe.

Les mer