Nordic Trainee Programme – Bravidas traineeprogram

Nordic Trainee Programme er Bravidas nordiske traineeprogram. Hvert år får over 30 unge talenter muligheter til å utvikle seg gjennom dette programmet.

I Bravida finnes det store muligheter for den som vil lære seg noe nytt eller utvikles. En av disse mulighetene er traineeprogrammet.

I løpet av programmet kommer du til å lære om hvordan det er å drive en virksomhet som Bravida. Du vil også få møte andre unge talenter og ledere, og gi deg sjansen til å bygge ditt eget nettverk hos oss. For rett person finnes det store utviklingsmuligheter i Bravida etter programmet.

Året som trainee

Vi tror at den viktigste skolen for deg som medarbeider er det daglige arbeidet. Derfor løper programmet parallellt med din vanlige jobb i Bravida. Som et første skritt i programmet utarbeider du en individuell utviklingsplan sammen med din leder.

I løpet av året vil du deretter delta på ulike moduler med deltakere fra hele Norden. I fire forskjellige moduler vil du lære mer om forretningsdrift, ledelse og Bravidas arbeidsmåte, The Bravida Way.

Hver deltaker får også oppaven med å utføre et prosjektarbeid med mål om å utvikle et område innen Bravida. Eksempler på tidligere emner er energismarte løsninger, effektive prosjekter eller hvordan vi skal utvikle læringprogrammet vårt.

Programmet avsluttes med en diplomering der du får presentere prosjektarbeidet foran et ekspertpanel bestående av nøkkelpersoner i organisasjonen. 

Hvem kan gå programmet?

Programmet retter seg mot deg som har stor interesse for teknikk og forretningsdrift og som ønsker å utvikle deg i Bravida.

 

For å være kvalifisert må du ha utdannelse på nivå med teknisk fagskole eller høyere. Det er viktig at du kjenner deg igjen i våre verdier: enkelhet, forretningsorientert, kompetent og stil. De fleste som søker er nyutdannede eller har et par års erfaring. Du bør ved programmets oppstart ha fullført prøvetiden i Bravida.

Hvordan søker jeg?

For å delta på programmet kreves det at du har en stilling i Bravida, og da gjerne som prosjektleder, serviceleder, kalkulatør eller liknende. For mer informasjon om programmet ta kontakt med HR-avdelingen.