Sikkerhet først. Alltid.

Hos Bravida ønsker vi at alle ansatte skal komme uskadet til neste arbeidsdag. Vi ønsker at det skal være morsomt og trygt å jobbe i Bravida. Derfor jobber vi systematisk med helse og sikkerhet.

Bravida har en nullvisjon for yrkesskader

I vår bransje er arbeidsmiljø et tema som vi må ta på alvor. For å håndtere utfordringene har vi ressurser, systemer og hjelpemidler til helsefremmende og skadeforebyggende arbeid.

Bravida har en nullvisjon for yrkesskader: ingen ansatte skal lide av fysisk eller psykisk sykdom på grunn av arbeidet sitt. Vi som jobber for Bravida har et felles ansvar for å bidra til et hyggelig og trygt arbeidsmiljø på alle Bravidas arbeidsplasser.

Två tekniker från Bravida utför installationer

For å komme dit kreves det:

 

Två av Bravidas projektledare vid datorskärmar

Kompetanse

Vi verdsetter kompetanse innen helse og sikkerhet og kurser våre ledere og ansatte.

Balanse

For oss er det viktig at du skal kunne ha god balanse mellom jobb– og privatlivet

Inkludering

Vi jobber for medvirkning i planlegging og tilbakemelding på arbeidet. Ansatte blir også involvert i helse- og sikkerhetsarbeid gjennom vår app for rapportering av risiko og forslag til forbedringer.

Bravidas tekniker under en genomgång på en arbetsplats

Verneombud

I Bravida verdsetter vi våre sikkerhetsrepresentanter høyt og sørger for at de får den støtten de trenger. Samarbeidet mellom sikkerhetsrepresentantene og virksomheten er viktig for å skape et så godt arbeidsmiljø som mulig.