Elektriker i Arendal

Velkommen til din lokale elektriker i Arendal. Vi har stor kapasitet og bred erfaring innen prosjekt og serviceoppdrag. Vårt mål er alltid å levere topp kvalitet og god service. Uansett om du skal montere en stikkontakt, eller planlegging og utførelse av alt innen elektro for et stort offentlig prosjekt. Du kan stole på oss!

Elektro-entreprenøren Arendal AS har nå blitt en del av Bravida. 

Våre medarbeidere

Fredrik PedersenAvdelingssjef Elektro-entreprenøren Arendal AS / Bravida Norge

fredrik.pedersen@bravida.no

+47 37 00 26 00

+47 95 81 29 25

Vi utfører oppdrag for både bedrift og privat

Bedriftskunder

Vi utfører alle type elektriske installasjoner i boligprosjekter, næringsbygg, industri, offentlige bygg m.m. Våre medarbeidere har bred erfaring.

Privatkunder

Våre montører kan hjelpe deg med alt fra ny stikkontakt til totalrenovering. Rask levering, høy kvalitet og god service.

Elbillader ferdig montert på veggen til 15 495,–

(Salg av Easee-ladere er midlertidig stanset, ta konktakt med avdelingen for alternativ ladeboks.)

Easee home ladeboks er en av de mest populære laderne på markedet. Hos oss får du alt inkludert i én pris. Vi monterer over 500 ladebokser i året og kan trygt si at dette er en lader kunder blir fornøyd med!

 

      • Integrert 4G, 5 uike farger og type 2 uttak 
      • Smart, kraftfull og fremtidsrettet
      • Tilpasser seg bilen og huset 

Velkommen til oss

Butikken vår har et godt utvalg av belysning, brann, innbruddsalarm og mye mer for privatpersoner og næring. I butikken finner du kvalifisert personell som kan veilede deg og komme med tips til produkter og løsninger. Besøk oss gjerne i Gåselia 12 på Myrene. Her kan vi gi deg en demonstrasjon av produktene du vurderer. 

Åpningstider:
Mandag–fredag: 07.30–15.30
Lørdag: STENGT

Referanseprosjekter

Vi jobber med store og små prosjekter i Agder og kan se tilbake på mange unike prosjekter. Spesielt må vi trekke frem at vi er veldig fornøyde med å utføre spennende prosjekter i favorittbyen vår, Arendal. De siste årene har vi vært med på alt fra belysning av pollen, fiskebryggen, kirken og alt det elektriske med glassheisen. 

Bravida vokser på Sørlandet gjennom oppkjøp av Elektroentreprenøren Arendal

Bravida inngikk i dag avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Elektro-entreprenøren Arendal AS. Dette vil styrke Bravidas posisjon innen elektro på Sørlandet betydelig. Kjøpet vil bli gjennomført 2. mai i år.