GreenHub Trondheim

Med GreenHub legger vi til rette for å gi våre kunder i sentrum av byene alle tekniske tjenester levert på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. I tillegg til miljøeffekten får kundene våre raskere responstid og bistand fra et tverrfaglig team.

Velkommen til GreenHub Trondheim

GreenHubs medarbeidere bruke elektriske sparkesykler og lastesykler på oppdrag for å redusere oppdragstid, kostnader og utslipp, samt redusere behovet for parkering i Midtbyen.

Fra Dronningens gate 7 i Trondheim sentrum, leverer Bravida servicetjenester og mindre prosjekter innen alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte ved bruk av elektriske sparkesykler og lastesykler.

– GreenHub i Trondheim svarer på mange deler av Trondheim kommunes «Grønne strategi», som har mål om fossilfri by innen 2030 med fokus på bruk av sykkel, elektrisk transport, utslippsfrie byggeplasser og energieffektivisering av bygg, sier Petter Grande Storhaug, regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge.

Bravida Norge har lenge vært en pådriver for en bærekraftig og miljøvennlig bygge- og anleggsnæring, og med GreenHub pusher vi grensene ytterligere.

Besøk oss i Trondheim!

Se video fra åpningsdagen: 

Se presentasjonsvideoen om GreenHub Trondheim: