Sikker drift av ditt anlegg

Når ditt bygg er ferdig installert, begynner den virkelige jobben, nemlig å ivareta en lang og sikker drift av ditt anlegg. Dette arbeidet skal optimalisere balansen mellom vedlikeholdskostnad og ønsket levetid på installasjonen innenfor trygge og sikre rammer. Her er det viktig å finne en partner som kjenner dagens teknologi og løsninger godt, samtidig som man også er fremtidsrettet og kan planlegge løsninger for fremtiden.

Bravida er den partneren!

Komplekse bygg

For det er nettopp kompleksiteten rundt drift og vedlikehold vi fokuserer på. Vi stiller med kunnskapsrikt personell som setter seg godt inn i ditt bygg. På denne måten finner vi ditt behov i samråd med deg og kan legge opp til vedlikeholdsplaner som passer perfekt til nettopp deg og din bedrifts behov. 

Med miljøet i fokus

Når man ønsker å være fremtidsrettet slik som vi gjør, er miljø en selvfølge. Det er derfor vi er stolte av å ta steget videre mot fremtiden med vår satsning i sentrumskjernen. Vi vil tilby miljøvennlig drift ved bruk av lastesykler, sparkesykler og andre grønne fremkomstmidler. Dette sikrer oss hurtig respons til alle steder i sentrumskjernen, uten å tenke på kø og andre hindringer i trafikken.

image0kqq.png

Skreddersydde elektriske løsninger
Vi tilpasser serviceavtaler og utskifting av elektriske komponenter basert på anleggsbehov.

 

blobid0.png

Risikovurdering
Ved å gjennomgå en risikovurdering ser vi på avbruddfrie installasjoner og tilkoblinger av UPS-er og aggregater som gir en sikker og avbruddsfri drift.

 

cctv.png

Styringer og bevegelsesdetektorer
 Vi vurderer om det er bra for din drift å sette inn bevegelsesdetektorer, og sette inn styringer som kan overvåke anlegget trådløst fra ekstern PC eller håndholdt mobil/nettbrett.

 

 

imageh9xzl.png

Bevegelsesdetektorer
Vi vurderer om det er bra for din drift å sette inn bevegelsesdetektorer, helt fra den enkleste typen til avanserte programmérbare løsninger for styring av lys og elektrisk oppvarming.

 

housing.png

Værforberedelse
Før tordenværsesongen setter inn ser vi på ditt vern. Vi kontrollerer, utbedrer eller monterer nytt slik at din eller din leietakers drift gjennomføres uten avbrudd.

 

electricity.png

 

Les mer

Kjenn din vedlikeholdspartner

Vi er stolte av vårt nære forhold til kunden. Dette gjør at vi kan gi tett oppfølging, at kunden og serviceleder alltid er oppdatert på hva som skjer og at man sammen finner gode løsninger. Du vil få din dedikerte serviceleder og denne personen vil også kunne være din kontaktperson mot andre fagfelt Bravida tilbyr gjennom hele driftsprosessen. 

Sidsel Thompson
Sidsel Thompson Avdelingssjef - Rammeavtaler
Ole Morten Myrvoll
Ole Morten Myrvoll Serviceleder - Rammeavtaler
Marius Johansen
Marius Johansen Serviceleder - Rammeavtaler
Kristian Toven
Kristian Toven Serviceleder - Rammeavtaler