Markedsledende elektroekspertise

Bravida Oslo Elektro er din pålitelige og markedsledende ekspert innen energieffektive løsninger. Med vår ekspertise skreddersyr vi anlegg som hjelper deg med å oppnå dine mål. 

Bærekraftige løsninger

Vi jobber bærekraftig på tvers av alle våre fagområder for å gi deg som kunde det beste resultatet. Bravida jobber for å oppfylle FNs globale mål for bærekraftig utvikling, og nullutslipp er vårt langsiktige klimamål.

solar_cells.png

Solceller
Sats på grønn energi og reduser byggets karbonavtrykk. Vi i Bravida utarbeider helhetlige solcelleløsninger, og tilpasser hver installasjon etter ditt behov.

 

electricity_charger.png

Elbillading
Hos Bravida tilbyr vi befaring, rådgivning, prosjektering og montering av større ladeanlegg for elbil. Få den optimale løsningen tilpasset deres behov.

 

imagengls.png

Eltakst / Internkontroll
Vi utfører alt innen eltakst, internkontroll, tilstandsvurdering og tredjepartsvurdering.

 

infrastructure.png

Smart infrastruktur
Er det ikke på tide at bygninger tar ansvar for seg selv? Bravida tilbyr tjenester innen drift og vedlikehold for industri og infrastruktur.

 

customers.png

Serviceavtaler
Ved inngåelse av en serviceavtale med oss kan du føle deg trygg på at de tekniske installasjonene i bygningen er i god stand.

 

 

 

image0k2yn.png

Vi ansetter!
Bravida er en stor arbeidsgiver. Faktisk en av de størst innen elektro i Norden. Det gjør at vi kan tilby mye til deg som medarbeider.

Løsninger tilpasset ditt behov

Vi i Bravida skaper elektroløsninger som er kostnadseffektive, driftssikre og bærekraftige. Selv om våre elektrikere har et bredt spekter av erfaring, er hver installasjon unik, og våre montører setter seg inn i akkurat din virksomhet.

Internkontroll & termografering

Oslo Elektro Service leverer internkontroll & termografering av elektriske anlegg. 

 

Vi har Nemko sertifiserte kontrollører, med lang fartstid hvor eneste virke er leveranse av lovpålagte tjenester. Vi bistår og kan sette sammen leveranse og kontroll innen elektro, brannalarm, nødlys, sprinkleranlegg m.m.

Kompetente montører

Våre kvalifiserte elektrikere kan rykke ut på kort varsel og sørge for at prosessene er kontrollert og energioptimalisert slik at kostnadene holdes nede. Bred kompetanse er vår styrke.

 

Kontakt en av oss:

Fredrik Kåsbøll
Fredrik Kåsbøll Prosjektleder - Næring
Øyvind Solli
Øyvind Solli Serviceleder - Industri
Tron Hammerseng
Tron Hammerseng Serviceleder - Internkontroll & termografering
Jonas Scharff
Jonas Scharff Serviceleder - Elbil & Solenergi
Umit Demirbas
Umit Demirbas Serviceleder - Samferdsel
Lars Kjensli
Lars Kjensli Personalleder
Lars Bruaset Kleppe
Lars Bruaset Kleppe Avdelingsleder
Tom Sæthershagen
Tom Sæthershagen Fagansvarlig & HMSQ
Hilde Rabben
Hilde Rabben Leder økonomi