Vi leverer og monterer kameraovervåkning

Vi leverer alt fra små systemer til store, komplekse systemer med hundrevis av kameraer. Vi skreddersyr et løsningsforslag til ditt behov. Vi har fokus på total kostnad i hele systemets levetid, og erfarer at det lønner seg å velge kvalitet mtp. både levetid og totale driftskostnader etter leveranse.

IP-baserte nettverkskameraer

Moderne overvåkingskameraer er IP-baserte nettverkskameraer, som på mange måter kan sammenlignes med mobiltelefoner. Med en rekke ulike applikasjoner blir de i stand til å analysere video og lyd, og man kan installere VPN-klienter på dem. Eksempel på bruksområder er perimetersikring, røyk- og/eller flammedeteksjon og skiltlesing- og gjenkjenning av kjøretøy.

 

Det finnes også mange bedrifter som har behov for systemer for overvåking av produksjonslinjer og andre spesielle bruksområder, vi har vært borti det meste.

Milestone XProtect

 

Vi leverer og vedlikeholder VMS-programvare fra de fleste leverandører.

En stor del av våre kunder bruker Milestone XProtect VMS, som vi har levert i snart 20 år. Milestone XProtect er et svært brukervennlig og skalerbart system som brukes fra små systemer med noen få kameraer, helt til systemer med tusenvis av kameraer spredd over flere lokasjoner.

XProtect er en «åpen plattform» som gjør at hvem som helst kan utvikle tilleggsfunksjonalitet og integrere produkter med XProtect.

XProtect støtter de aller fleste overvåkingskameraer både via egne drivere eller via Onvif, en standard de fleste kameraer støtter. I dag støtter XProtect med spesialiserte drivere over 13 000 forskjellige enheter.

Brukere kan få tilgang til systemet på egen PC, via nettleser eller via app på mobil eller nettbrett med iOS eller Android som operativsystem.

Vi er svært stolte av at vi har høy kompetanse på XProtect, og flere av våre ansatte er sertfiserte på høyeste nivå hos Milestone.

Analoge HD-kameraer HD-TVI

HD-TVI er et høyoppløst analogt videosignal som går igjennom koaksialkabel. Dermed får du høy videokvalitet med eksisterende koaksialkabler. I dag kan man få oppløsning på 4K / UHD / 8 megapixel med denne metoden, og teknologien er i stadig utvikling.

Mange velger å oppgradere gamle koaks-systemer til nye HD-systemer uten å bytte kabler og eventuell strømforsyning. Kun kameraer og opptaker må byttes. Kontakt oss for et løsningsforslag for modernisering av ditt system.

James Nathan Miller Avdelingsleder BFS Rogaland
Vidar Dysjeland Operasjonsleder BFS Rogaland
Morten Auestad Salgsleder BFS Rogaland