Energioppfølging – grunnlaget for en fungerende eiendomsvirksomhet

Energioppfølging vil si å ta et helhetsgrep på energibruken i bygninger. Gjennom analyser, konstant oppfølging og konkrete tiltak, optimaliserer vi energibruken for din virksomhet. Uansett om det gjelder å nå oppsatte klimamål eller å kutte kostnader!

Energityver finnes i alle bygninger

Når det gjelder energi, er en grønn bygning også en mer lønnsom bygning. Ved å identifisere energityvene i bygningene, reduserer du kostnader samtidig som du gjør klimaet en tjeneste. Vi er med deg gjennom hele prosessen fra analyse til planlegging og utbedring. Sammen maksimerer vi nytten i alle ledd!

Fem fordeler ved å velge energitjenester

Bravida er den eneste aktøren på markedet som tilbyr hele kjeden fra analyse til gjennomføring og oppfølging. Dette får du ved å velge oss:

  • Høyere bygningsverdi
  • Kom raskt i gang med energitiltak som gir redusert energibruk!
  • Bedre kontroll og håndtering av energibruken i bygningene dine
  • En effektiv måte å nå oppsatte bærekraftsmål
  • Rapportering og dokumentasjon i alle deler av prosjektet

Kom i gang med energitiltak i dag!

Den faktiske verdien av en plan eller strategi kommer først til syne etter gjennomføringen. Det spiller ingen rolle om det er små eller store prosjekter, eller hvor bygningene dine ligger. Vi sørger for at oppsatte mål for energireduksjon oppfylles.

Oppfølging av energibruken

Uten oppfølging er virkningen av energitiltak vanskelig å måle og dokumentere. Vi sørger alltid for at vi kommer i mål med prosjektene våre. Vi er nøye og sørger for at nødvendig dokumentasjon blir utstedt.

Hvor mange kilowattimer vil du spare?

Hvor mange kilowattimer man sparer kommer an på størrelsen til et prosjekt. Vi jobber for at du som kunde skal nå målene for energireduksjon som vi blir enige om i løpet av energikartleggingen av dine bygninger.

Vil du vite mer?

Ta kontakt

Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger.* Se personvernerklæring her.