Installasjon av ventilasjonssystemer

Inneklima er svært viktig, og vi er klar over at ventilasjonssystemet ditt kan gjøre en stor forskjell for deg i hverdagen. I Bravida installerer vi alle typer ventilasjonsløsninger, store og små, og vi utvikler en løsning som passer deg på den beste måten.

Er det på tide å installere ny ventilasjon?

Hvis luftkvaliteten ikke er av høy kvalitet, kan det påvirke brukerne i lokalene med fare for redusert produktivitet. Ved å gjennomgå ventilasjonen på eiendommen kan man tilpasse luftmengder til dagens behov og samtidig redusere kostnadene. Hvis du investerer i å erstatte det som ikke fungerer som det skal, kan det forhindre mer omfattende og kostbare reparasjoner, samtidig somn det øker oversikten.

 

I Bravida håndterer vi ulike typer ventilasjonsløsninger og har kunnskap om alt som har med ventilasjon å gjøre. Vi hjelper til med alt fra luftbehandling og prosessventilasjon til styring, overvåking, innregulering og årskontroll. Er du ferdig med planleggingen av å installere ventilasjon eller trenger du hjelp hele veien?

 

Vi utfører en rekke ventilasjonsinstallasjoner:

  • Luftbehandling
  • Prosessventilasjon
  • Styring og overvåking
  • Innregulering og årskontroll

Installasjon er én ting – energibesparelser er noe annet

I bygg der mange deler arbidsplass hver dag, kreves det skikkelige ventilasjonsløsninger som både forbedrer inneklimaet og bidrar til energisparing. Skitne filtre i ventilasjonssystemer kan være fulle av støv, smuss og allergener.

Hold utgiftene nede

En ny installasjon kommer ofte i siste liten. Ved et langsiktig samarbeid sørger vi for å rapportere i tide på anbefalte fremtidige installasjoner for å redusere kostnadene.

Fra ventilasjonsinstallasjon til vedlikehold

Hvis du velger oss for gjennomføringen av installasjonen din, er det en god synergi i å la oss også håndtere vedlikeholdet av ventilasjonssystemet. Det er minst like viktig å ha dokumentert arbeidsprosessen for å kunne følge opp arbeidet. Som en bilinspeksjon gjøres et servicebesøk med jevne mellomrom. Takket være vår størrelse har vi tilgang til de aller nyeste måleverktøyene og teknologien som samler inn data om bedriftens ventilasjonsprosesser. Med god tilgang til dokumentasjon er det lettere å ta informerte beslutninger som gagner virksomheten din.

 

 

Både bredde og dyktighet i vår kunnskap

Vi kan installere ventilasjon. Vi ansetter de beste i bransjen. En del av vårt fokus er å utvikle skreddersydde og høyteknologiske ventilasjonsløsninger for både små og store bygg. Du finner våre løsninger i blant annet servicebygg, sykehus, laboratorier, idrettshaller og kjøpesentre samt større industrier.

Våre profesjonelle montører i Bravida sørger for å hjelpe deg uansett størrelse på bygget. Kontakt oss direkte, så skreddersyr vi en løsning for dine spesifikke behov.

 

 

Ventilationsinstallation av Bravida

Planlegg å installere ventilasjon med Bravida

Har du tenkt på å gjennomgå ventilasjon og planlegging av nye installasjoner? Ta kontakt med en av våre ventilasjonsavdelinger hvis du vil høre mer om hvordan våre installasjonstjenester kan hjelpe deg og dine ventilasjonssystemer.