– Bravida har tilpasset seg meg og mine behov

Flere i Norge sliter med rus og trenger hjelp. Daniel begynte på langtidsbehandling hvor han ble introdusert til Glimtvis og Bravida, som ønsket å gi han muligheten til å starte på nytt.

Nyhet Bravida Norge

For å kunne se dette materialet må du godkjenne bruk av informasjonskapsler.

Klikk her for å endre innstillingene for informasjonskapsler

– Jeg var elektriker i 7 år og fagmann i 3 av dem før jeg ble sykemeldt. Når jeg da ikke hadde noe mening med hverdagen eller noe å gå til så begynte jeg å slite med rus og kriminalitet, sier Daniel Pedersen.

Etter et år med rus og kriminalitet startet han langtidsbehandling, og kun tre dager senere ble han introdusert for ettervernstilbudet til Glimtvis, som hjelper brukerne med behandling innenfor rus og psykisk helse i form av fotballaktivitet. Gjennom de ble Daniel introdusert for Bravidas elektroavdeling i Bodø.

Ønsker å gi andre en ny sjanse i arbeidslivet

– Bravida er menneskebedrift og vi skal gi folk en ny sjanse, forklarer Espen Hansen, avdelingssjef for elektroavdelingen i Bodø.

Etter flere telefonsamtaler og møter mellom Espen og Daniel, bestemte de seg for å gi Daniel en ny sjanse. Årsaken til dette var både åpenhet, ærlighet og et ønske om å hjelpe Daniel tilbake i arbeid. Bravida tilpasser og tilrettelegger også etter Daniel sine behov, slik at han blir mottatt på best mulig måte.

– Jeg kan komme til Bravida og være åpen om situasjonen min og hullet i CV-en, men allikevel få en sjanse. Det gjør det veldig lett å være ærlig om historien min. Og når du er ærlig så får du åpenhet tilbake, som gir meg en driv, sier Daniel.