Den syklende elektriker

«Jeg kunne gå mer enn femten tusen skritt på en dag på jobb, men så kom vi på at
vi kunne jo bruke elsykkelen», forteller elektrikerlærling og elsyklist Yousef Azhar.

Nyhet

Tekst og foto: Arne Danielsen
Publisert i Bravisen 2/2019


Vi befinner oss i Vestskrenten borettslag på Holmlia helt sørøst i Oslo. Borettslaget består av 300 rekkehus og terrasseblokkleiligheter spredt over et større område. Bravida har fått oppdraget med å installere ladeanlegg for elbiler i garasjeanlegg og carporter.

Fornøyde elsyklende Bravida-montører på Holmlia, fra venstre elektriker Steffen N. Johansen, lærling Mathias Birkeland, lærling Yousef Azhar og serviceleder Fabian Styrmoe. 


Tid er penger

– Det er 500 meter mellom ytterpunktene, og om du bare skulle hente en skrue, ble det en kilometer å gå fram og tilbake. Nå sparer vi mye tid på å benytte elsykkelen, forklarer Youzef Azhar.

– Vi har fastpris på jobben, så alt vi kan spare inn på, gir økt pluss på bunnlinja, presiserer serviceleder Fabian Styrmoe.

Dessuten er det nok å gjøre, så ingen grunn til å bruke lenger tid enn nødvendig. Styrmoe har sju anlegg parallelt å holde orden på.

Etter å ha arbeidet med produktutvikling,
tilbud og markedsføring i halvannet år,
kan vi nå høste fruktene av innsatsen.

Høster fruktene

– Etter å ha arbeidet med produktutvikling, tilbud og markedsføring i halvannet år, kan vi nå høste fruktene av innsatsen, sier en meget fornøyd avdelingssjef Geir H. Andersen hos Bravida Oslo.

Slike prosjekter har tatt av etter et lovpålegg om tilrettelegging i sameier ble varslet i 2016. Bravida Oslo inngikk et samarbeid med Schneider om levering av utstyr og Fortum som strømleverandør.

Og en liten, men ikke uviktig del av dette arbeidet utføres altså i disse dager av en syklende elektriker på Holmlia.