Energi, bærekraft og kunstig intelligens med Bravida og Thunestvedt

Energioptimalisering og bærekraft er overskriften når Bravida Norge og Thunestvedt Konsern inviterer byggeiere, byggdriftere og andre interesserte til faglig formiddag i Bergen 23. januar.

Nyhet Kundearrangement

samlebilde til artikkel kopi.jpgNan Rogstad (direktør for Bravida Norges divisjon Vekstområder), Erlend Bere (salgsdirektør, Rambøll), Ingebjørg Foss Daae (COO, Consigli), René Brest (forretningsutvikler, Bravida Fire & Security), Roy Sætre (administrerende direktør, Thunestvedt Konsern) og Ronny Øvrevik (direktør for Bravida Norges divisjon Kysten) er alle blant bidragsyterne under Bravida og Thunestvedts kundearrangement 23. januar.

– Dette er det første arrangementet vi gjennomfører sammen etter at Thunestvedt Konsern ble en del av Bravida-familien i desember, sier direktør før Bravida Norges divisjon Kysten, Ronny Øvrevik.

Vestlandets største tverrfaglige tekniske installatør har et sterkt internt fagmiljø, og er stadig opptatt av å utvikle kompetansen i et marked med økende teknologiske behov. Derfor er både interne og eksterne foredragsholdere klare for å gi ett innblikk i fremtidens behov og løsninger.

Se programmet her!

En av dem er COO Ingebjørg Foss Daae i proptechselskapet Consigli.

– Praten om kunstig intelligens (KI) går i bølger, og mange tror det bare er buzz word som vi ikke ser resultater av eller trenger å forholde oss til. Men jo, det er noe man må forholde seg til, for nå går det fortere enn noen gang. Det er viktig å følge med for å opprettholde konkurransekraft, både som selskap og som individ, sier COO Ingebjørg Foss Daae i Consigli.

Hun legger til at: – KI kommer ikke til å ta over jobben din, men en person som bruker KI kan ta over jobben din. Så det å få øynene opp for det og ta det i bruk nå vil gi et kjempestort fortrinn fremfor de som ikke gjør det.

I Norge og Norden er vi i det offentlige kommet langt i vår digitale omstilling, som i vår nå naturlige bruk av digitale billetter og ID. Bedrifter i Norge er derimot ikke like frempå, ifølge Foss Daae.

Bærekraft, energioptimalisering og smarte kamera står på agendaen når blant annet Bravidas Nan Rogstad og René Brest og Rambølls Erlend Bere inntar podiet.

– Det er duket for en spennende fagformiddag som vil understreke den store bredden og styrken vi har fått på Vestlandet, sier Øvrevik.