De «28 fotballbaners» beskyttere

Nå bytter Bravida ut en stor del av belysningen til LED og skifter ut brannvarslingsanlegget i Snarøyveien 30 på Fornebu. Det 200 000 kvadratmeter store bygget er også kjent som Telenorbygget.

Nyhet Tverrfaglig Asker og Bærum

– Her har vi rammeavtale med både de som eier bygget, de som drifter bygget og mange av de ulike leietakerne. Dette er en bygningsmasse på ca. 150 000 kvadratmeter med kontorer og 50 000 kvadratmeter med parkering, sier Kim Andre Halleby, seksjonsleder for store rammeavtaler i Bravidas elektroavdeling i Asker, og legger til:

– Dette er en viktig kunde for Bravida, der vi leverer med stor omsetning hvert eneste år. Det er en spesielt spennende kunde nå om dagen, da utskiftning til LED-belysning og nytt varslingsanlegg for brann er noen av de største prosjektene vi holder på med.

Da kontorbygget var nytt i 2002, var det det største kontorbygget i Norden. Målt i fotballbaner er bygningsmassen like stort som 28 fotballbaner. Bravida gjør en lang rekke løpende servicearbeid på den enorme eiendommen.

Veldig fornøyde med Bravida

– Vi kjøpte bygget i desember 2020, og har jobbet sammen med Bravida siden den gang. Samarbeidet synes vi er kjempebra, og vi er veldig fornøyde, sier eiendomssjef Morten Stener Hansen i Norwegian Property.

Han berømmer den spesielt gode kontakten med Bravidas arbeidsleder og prosjektleder på stedet, Sebastian Jakobowski og Olav Lid.

– Det er alltid god stemning i teamet som jobber her, og vi har blitt godt kjent med våre «kollegaer» i Norwegian Property og i ISS, som drifter eiendommen. Det er åtte personer fra Bravida som jobber her fast, og vi har vært opp til 25 personer her på samme tidspunkt, med store og små prosjekter, sier Sebastian Jakobowski, arbeidsleder i Bravida Norges elektroavdeling i Asker.

Allsidige oppgaver og god oversikt 

Foruten å bytte til LED-belysning og installere nytt brannvarslingsanlegg, er gjengen i sving med service på eksisterende anlegg, diverse elektroarbeid og kontinuerlig feilsøking på det komplekse elektriske anlegget. Jordfeil og armaturer som går i stykker fikses raskt med de årvåkne montørene på jobb. 

– Vi jobber også med ombygginger, lysstyring, videokonferanseutstyr, fiber, kobber og trådløst nettverk, SD-anlegg, ladeanlegg for elbiler og mye mer. Det er spennende å jobbe på et så allsidig og komplekst serviceprosjekt, og jeg er av oppfatningen at alle trives her. Her er det bra miljø og et trygt arbeidssted – rett og slett et fint sted å være, sier Sebastian.