Sikrer stor rammeavtale med Viken fylkeskommune

Bravidas røravdeling i Romerike har sikret rammeavtale på rørleggertjenester med Viken fylkeskommune. Kontrakten har en varighet på 2 år med 1 + 1 års opsjon og har en verdi på omlag 7,5 millioner kroner per år.

Nyhet Rør Jessheim

redigert ulf ørjan og co.jpgDRØMMELAG: Ulf Ørjan Monsen (Bravida), Casper Engebakken (Bravida) og Kjell-Widar Olsen (Viken fylkeskommune). Foto: Bravida Norge

Avtalen gjelder videregående skoler i områdene Drammen og Lier, Kongsberg, Modum og Øvre Eiker, Øvre Romerike, Nedre Romerike, Aurskog og Bjørkelangen og Follo, samt noen tannhelseklinikker tilknyttet skolene.

– Avtalen gjelder i hovedsak serviceoppdrag, men kan involvere noen omgjøringsprosjekter eller mindre prosjekter ved behov. Det begynner å bli noen ganske gamle bygg blant de som er i kontrakten, så det er viktig at vi også utfører rehabiliterende arbeid for å sørge for at byggene blir mer bærekraftige og miljøvennlige. Det kan blant annet innebære å bytte ut gamle fyringsanlegg til nye varmepumper som et energibesparende tiltak, sier Ulf Ørjan Monsen, avdelingssjef i Bravidas rørserviceavdeling i Romerike.

Langvarig og godt samarbeid

Det har vært et tett samarbeid mellom fylkeskommunen og avdelingen siden 2014, den gang Akershus fylkeskommune. Kontrakten har blitt vunnet frem for tredje gang og partene ser frem til enda flere år med godt samarbeid, nå med flere delområder inkludert.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi kan fortsette samarbeidet med Bravida på Øvre Romerike, vi har hatt et godt og langt samarbeid allerede og ser frem til å videreutvikle dette. Det er viktig for oss at de vi har rammeavtaler med kommer når vi trenger det, og her er Bravida gode. Jeg er veldig fornøyd med oppfølging og dialog med alle involverte parter og vil uten tvil si det er et godt samarbeid. Jeg opplever også at der det eventuelt oppstår noe trøbbel, løses dette raskt og minnelig fra begge sider, sier Kjell-Widar Olsen, teamleder Øvre Romerike i Viken fylkeskommunes eiendomsavdeling.

Fornøyde lærlinger

Blant medarbeiderne på tvers av avdelingene som er tilknyttet kontrakten har Bravida flere lærlinger som vil få jobbe med rammeavtalens spennende arbeidsoppgaver de kommende årene.

– Jeg har blant annet vært med på et stort prosjekt på Hvam videregående skole hvor vi monterte kategori 5 tilbakeslagssikringer. Det var veldig spennende og lærerikt, sier Casper Engebakken, rørleggerlæring i Bravidas rørserviceavdeling i Romerike og fortsetter:

Jeg trives utrolig godt i Bravida og er fornøyd med arbeidsmiljøet, at jeg får mye varierte arbeidsoppgaver og har gode kollegaer som møter meg med et smil hver dag.

– Jeg ser frem til et godt samarbeid mellom avdelingene og våre områder i fylkeskommunen. Jeg vet at alle avdelingene har gode serviceledere og servicerørleggere som er vant til å håndtere kunder og rørservicejobber fra tidligere så jeg har full tillit til at dette blir håndtert profesjonelt og kvalitetssikkert ut mot kunden, avslutter Ulf Ørjan Monsen.