ULL ER GULL

Bravida vokser og blir stadig større. Med dette medfølger enda flere dyktige kvinnelige og mannlige medarbeidere. For at alle som jobber hos oss skal være sikkert og godt kledd lanserer vi nå ullundertøy tilpasset kvinner.

Nyhet Bravida Norge

Ullundertøy damer.jpg

Bravida har i dag 104 kvinnelige montører, deriblant 49 kvinnelige lærlinger som jobber med prosjekt- eller serviceoppdrag hver dag. Antallet kvinnelige lærlinger hos oss øker hvert år, noe vi er veldig glade for!

I 2023 var 12 % av de 200 lærlingene vi tok inn kvinner!

Det å ha en større del kvinnelige ansatte i et mannsdominert yrke viser å ha god effekt på arbeidsmiljøet og gjør at vi presterer bedre, får flere perspektiv og vinklinger på problemløsning.

Bravida ønsker å sørge for at alle våre medarbeidere kan yte godt på jobb, og være sikret mot skader. Derfor lanserer vi nå ullundertøy som også er tilpasset for kvinner! Metallspiler i vanlig BH er ikke kompatibelt med elektrisitet og våre medarbeidere har nå tilgang til godt og sikkert arbeidstøy fra innerst til ytterst.

Dette gjør vi for å redusere risikoen og skadeomfanget for alle våre medarbeidere, ved et mulig uhell ved håndtering av gass, flammer, varme og ved arbeid i elektriske anlegg.

Visste du at kvinner fryser lettere enn menn?
Når vi fryser trekker blodårene i huden seg sammen for å samle blodet rundt vitale organer i kroppen. Dette skjer raskere i kvinnekroppen enn i mannekroppen. Da blir kvinnehuden kaldere enn huden til en mann, selv om de er i samme omgivelser. Og når huden føles kaldere fryser man lettere, sier fysiolog Randi Eidsmo Reinertsen. (kilde: forskning.no)

Derfor er det viktig at våre medarbeidere får tilgang til godt og sikkert arbeidstøy og verneutstyr, fra innerste til ytterste lag.