Godt samarbeid hos Stiftelsen Det Norske Veritas

Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum er fast huselektriker hos Stiftelsen Det Norske Veritas (DNV) i Høvik. Her har avdelingen løpende avtale på drift og vedlikehold, samt oppdrag på større prosjekter.

Nyhet Service Asker og Bærum

For å kunne se dette materialet må du godkjenne bruk av informasjonskapsler.

Klikk her for å endre innstillingene for informasjonskapsler

 

– Samarbeidet vårt med Bravida har vært bra. Bravida vant frem med anbud og har etter det hatt flere av de store prosjektene våre her de siste 3-4 årene. Jeg er i det store og hele fornøyd med jobben Bravida gjør, og dersom det skulle oppstå noe underveis er de løsningsorienterte og tar tak i saken med en gang sier representant for DNV, Vidar Berg, prosjektleder elektro.

Avdelingen arbeider med et dyktig team i renoveringen av kontorlokalene fra 70-tallet som har planlagt ferdigstillelse tidlig vår 2023.

Skaper lokaler medarbeiderne trives i

– Her bytter vi belysning, el-fordelinger og kursopplegg i to etasjer. Det er en stor bygningsmasse som holdes oppdatert ved at et eller flere større arealer får en totalrenovering hvert år. Det handler mye om å skape lokaler medarbeiderne kan trives i og som ser «freshe» ut. Sammen med trivsel handler ombyggingsprosjektene også i stor grad om å få inn dagens tekniske løsninger som et ledd mot mer energieffektive lokaler sier Anders Byholt, avdelingsleder for Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum.

 

Anders Byholt, avdelingsleder for Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum.

Blant medarbeiderne som jobber med å ferdigstille prosjektet har vi Sara Aschim Næsheim og Nicholas Konow, begge elektromontører.

Alle får en plass i «spotlighten»

Sara har nettopp fått fagbrev som elektriker, og vektlegger trivsel på arbeidsplassen for hvorfor hun har valgt Bravida som arbeidsplass:

– Det er veldig hyggelig med så mange kollegaer som vi har i Bravida. Vi er 90 medarbeidere i Asker og gjør mye hyggelig sosialt slik som julebord og sommerfester. I tillegg blir vi også veldig godt kjent i de mindre teamene vi jobber med og kommer godt overens med de vi ser hver dag.

– Det som er så bra i Bravida er at alle får en plass i «spotlighten» og at alle blir ivaretatt og fulgt opp sånn som vi burde bli, selv om vi er over 3 000 medarbeidere i hele Norge, legger Nicholas til.

Jevn kontakt og god dialog

Et godt team som trives sammen og føler mestring på arbeidsplassen er viktig for at oppdragene skal kunne utføres på en god måte.

– Essensen på DNV er at det stort sett er de samme medarbeiderne og selskapene som har jobbet der i flere år. Disse relasjonene gjør at alle involverte parter har en god felles forståelse rundt hva som forventes -noe som gjør at samarbeidet og prosjektgjennomføringene totalt sett flyter lettere. Vi må alltid være konkurransedyktige, men gode relasjoner og en felles forståelse for det som skal gjøres gjør at vi, vår oppdragsgiver og våre samarbeidspartnere ser fordelene av å jobbe sammen på prosjekt etter prosjekt, avslutter Anders Byholt.