3 kjappe med BraIngeniør Kim

Pressemelding

Møt Kim som er en av de norske deltagerne i årets BraIngeniør-program, Bravidas utviklingsprogram for ”unge og håpefulle”. Han er 33 år og utdannet som fagskoleingeniør og elektromontør. Siden august 2015 har han jobbet som prosjekt- og serviceleder i vår elektroavdeling i Follo, noe han stortrives med.

1. Hva fikk deg til å søke på BraIngeniør-programmet?
Jeg hadde hørt mye bra om programmet fra kolleger som hadde gått programmet tidligere. Og så var jeg veldig nysgjerrig på programmet og hva det innebar.

2. Hva føler du er det viktigste du har lært i programmet så langt?
Lært dansk… (hehe). Vi er foreløpig bare halvveis i programmet, men til nå har vi hatt to gode og lærerike samlinger / moduler både med tanke på forelesninger og oppgaver som skal løses underveis. Jeg føler at jeg har lært veldig mye om ledelse og forretningsmessig tankegang, samt om Bravidas strategi og kultur, noe som har vært nyttig for meg i min hverdag.

3. Avslutningsvis: hva er det beste med å være Bravidianer?
Det beste med å være Bravidianer er å vite at du arbeider med de dyktigste! I Bravida har vi en god kultur på tvers av de forskjellige fagområdene, noe som er med på å forme et vinnerlag.