Bravida styrker prosjektvirksomheten

Øivind Homleid trer 1. januar over i den nyopprettede stillingen som prosjektdirektør i Bravida Norge. Han kommer fra stillingen som regionsdirektør i region Sør/Vest. 

Pressemelding

Bravida Norge styrker prosjektvirksomheten ved å få Øivind Homleid over i den nyopprettede stillingen som prosjektdirektør. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er en del av ledergruppen i Bravida Norge. Øivind startet som konsulent i Bravida i 2004 og jobbet allerede da med å forbedre prosjektvirksomheten. I 2007 gikk han over i stillingen som regionsdirektør. Nå skal han igjen jobbe for å styrke prosjektvirksomheten i selskapet.

- Jeg gleder meg veldig til å tre inn i min nye rolle. Bravida har omtrent halve omsetningen på prosjekter, som tilsvarer et volum på rundt 2 milliarder. De siste årene har både størrelsen og kompleksiteten på prosjektene økt, noe som stiller høyere krav til oss som leverandør. Vi har oppnådd store forbedringer innenfor vår prosjektvirksomhet, men jeg tror vi fortsatt har et potensiale til forbedringer og jeg tror dette vil gi resultater, sier Øivind.

Øivind skal i hovedsak støtte linjen, hvor grad av involvering vil variere med kompleksitet og størrelse på prosjektene.

Ny regionsdirektør i region Sør/vest
Ronny Øvrevik blir ny regionsdirektør i region Sør/Vest. Han startet som elektriker i Elektrofag Jæren noen år før han overtok som avdelingsleder og installatør i Sønnico Egersund. I 2012 startet han som avdelingsleder i Bravida Stavanger Elektro.- Det har vært noen spennende år sammen med mange flinke og kompetente kollegaer. Det er med stor spenning jeg tar fatt på den nye stillingen etter nyttår. Region Sør/Vest er en stor organisasjon med mange kompetente ledere og medarbeidere, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med dem. Jeg ser frem til fortsettelsen som Bravidianer, i en ny rolle etter nyttår, sier Ronny.

- Jeg er veldig fornøyd med at både Ronny og Øivind er klare for nye utfordringer. Øivind vil videreutvikle våre gode prosjektmiljøer sammen med regionsdirektører og lokal ledelse. Det er en svært viktig oppgave med tanke på utviklingen vi ser med korte byggetider, kompleksitet, bærekraft, prefabrikkering og digitalisering. Jeg er samtidig veldig glad for at det vokser frem dyktige ledere i selskapet som Ronny. Han vil få ansvaret for vår største region. Jeg ønsker begge to lykke til med nye utfordringer, sier administrerende direktør Tore Bakke.