Bravidas Ståle Brå skal delta i Yrkes-VM i Abu Dhabi

Ståle Brå, telekommunikasjonsmontør i Bravida, reiser i oktober til Abu Dhabi sammen med Norges viktigste landslag – Yrkeslandslaget. Han skal konkurrere for Norge og møte verdenseliten i faget telekommunikasjon. 

Pressemelding

Foto: Ståle Brå. (Kilde Worldskills)

Den 14. – 19. oktober skal 20 av Norges fremste, unge fagfolk til Abu Dhabi for å teste sine ferdigheter på den internasjonale arenaen. I troppen er Ståle Brå fra Bravidas elektroavdeling i Trondheim. Han tok i oktober 2016 hjem seieren i faget telekommunikasjon i Yrkes-NM.

- Jeg begynner å glede meg nå, føler at jeg har fått forberedt meg godt. Tidligere i år var jeg på en treningskonkurranse i Shanghai. Det var veldig god trening, og likt det jeg vil møte i Abu Dhabi. Ellers trener jeg nå 3-4 dager i uka, hovedsakelig kvelder. Da går jeg gjennom tidligere oppgaver, trener på fiber og på å koble for å bli raskere. Jeg prøver også å lære meg utstyret vi skal bruke – det er ikke helt likt det vi bruker i Norge, sier Ståle.

Yrkes-VM er en av verdens største konkurranser med 1300 deltakere som konkurrerer om medaljer i 51 fag. Selv om konkurransen er stor, har Ståle ambisiøse mål.

- Jeg skal først og fremst gjøre så godt jeg kan, men det hadde vært artig å komme på pallen. Den svenske vinneren i telekommunikasjonsfaget er også fra Bravida, så jeg må hvertfall prøve å slå han, spøker han.

For mer informasjon om Yrkeslandslaget:
http://worldskills.no/yrkes-vm-abu-dhabi-2017/category419.html