Bravida styrker seg i Orkdal – overtar virksomheten til Orkla Elektriker AS

Bravida overtar virksomheten til Orkla Elektriker AS med virkning fra 2. juli 2018. Overtakelsen vil styrke den virksomheten Bravida i dag har i Orkdal, og med det legge grunnlag for ytterligere vekst for Bravida i området. I dag leverer Bravida elektro og datterselskapet Oras AS leverer rørleggertjenester i området.

Pressemelding

– Vi er glad for at vi er kommet til enighet med Coop Orkla Møre SA om kjøp av virksomheten. Vi ser på Orkdalregionen som et meget attraktivt marked, et marked hvor vi i liten grad er representert i dag. Oppkjøpet vil således utgjøre et flott tilskudd av god og etterspurt kompetanse i disse områdene, sier regiondirektør Petter Storhaug, i Bravida Norge AS.

Eier av Orkla Elektriker AS er Coop Orkla Møre SA. Administrerende direktør Arild Sørlien i Coop Orkla Møre SA mener dette er en god løsning for både ansatte og kunder i Orkla Elektriker AS:
– Vi oppfatter Bravida som en kompetent ny eier. Virksomheten og de ansatte kan dermed fortsette sin gode utvikling, nå som del av et større selskap med el-installasjon, VVS og ventilasjon i sin kjernevirksomhet, sier Arild Sørlien.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Petter Storhaug, regiondirektør Midt i Bravida Norge AS, + 47 951 01 990
Arild Sørlien, administrerende direktør i Coop Orkla Møre SA + 47 905 98 683