Bravida lanserer GreenHub i hele Norden – nå går startskuddet for fossilfrie leveranser i åtte nordiske storbyer

I dag åpnes Bravidas GreenHub-konsept i åtte nordiske storbyer, hvor leveranser av servicetjenester i bykjernen nå skjer ved bruk av elsykler, sparkesykler og gåturer. Leveransene fører til raskere service og er helt fossilfrie.
 

Pressemelding

I juni 2021 kommuniserte Bravida-konsernet en videre satsing på GreenHub-konseptet som åpnes i dag, 1. september, med åtte nye lokasjoner i storbyer i Norden. I Norge åpnet Bravida sin første GreenHub i Oslo sentrum i oktober 2020, etterfulgt av GreenHub i Bergen sentrum i april 2021.

Med den sentrale beliggenheten til GreenHub, midt i byen, betyr det at leveranser nå kan gjøres med elsykkel, sparkesykkel eller til fots, som tidligere ble gjort med bil. GreenHub reduserer utslippsnivåene samtidig som leveransene blir mer effektive ved å unngå trafikk, mulige bompenger og finne parkeringsplass.

– Jeg er utrolig stolt over at GreenHub-prosjektet nå går live i enda flere byer og at vi endelig kan starte med effektive og fossilfrie leveranser til våre kunder i hele Norden. Jeg vil også takke alle involverte i prosjektet som gjør dette mulig, dette er et stort steg i riktig retning for å bli et enda mer bærekraftig selskap, kommenterer Mattias Johansson, Bravidas konsernsjef.

Bravidas største fokus er på service og energieffektivisere bygninger med bærekraftige helhetsløsninger som gjør en forskjell, både for miljøet, samfunnet og klimaet. I arbeidet for en bærekraftig fremtid spiller valget av transportmiddel til og fra kunder en betydelig rolle. Bravidas mål er å på alle mulige måter bidra til å nå FNs bærekraftsmål innen 2030.

GreenHub er fra 1. september tigjengelig i byene Stockholm, Gøteborg, København, Aarhus, Helsinki, Oslo Lysaker, Trondheim og Kristiansand, samt Oslo sentrum og Bergen.