Bravida styrker sin posisjon i Telemark gjennom oppkjøp av Z-Elektro AS

Bravida inngikk 3. desember 2021 avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Z-Elektro AS i Skien. Kjøpet vil bli gjennomført ved kommende årsskifte.  

Pressemelding

– Dette oppkjøpet styrker vårt tverrfaglige tilbud til kunder i Telemark og Vestfoldsområdet, og styrker vår evne til å levere gode servicetjenester på elektro betraktelig. Fra før tilbyr vi alle tekniske fag innen service fra vårt kontor i Skien, og ved å styrke oss på elektro er vi godt posisjonert for videre utvikling av tverrfaglige helhetsløsninger til våre kunder i denne geografien, sier regiondirektør for region Vestfold/Telemark i Bravida Norge, Frode Heimark.

– For oss i Bravida henger dette godt sammen med vår strategi og ambisjoner om vekst, og spesielt at vi nå styrker oss innenfor elektro og service som vil få stor betydning på dette segmentet. Vi er veldig godt fornøyd med at Z-Elektro blir en del av Bravida og med den annerkjennelsen Z-Elektro har i lokalmarkedet ser vi veldig fram til at selskapet blir en del av Bravida, sier divisjonsdirektør for divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen

Z-Elektro er en elektroinstallatør basert i Skien. Firmaet ble opprettet i 2005 av Espen Utzig og har i dag 20 medarbeidere og omsatte i 2020 for ca. 17,5 millioner kroner.

– Det har vært en spennende reise hit, og jeg gleder meg til utviklingen og fortsettelsen videre som en del av Bravida, forteller deleier og gründer av Z-Elektro AS, Espen Utzig.

Bildetekst fra venstre:
Divisjonsdirektør for divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen; deleier og gründer i Z-Elektro AS, Espen Utzig; daglig leder i Z-Elektro AS, Kjetil Færaas; og regiondirektør i region Vestfold og Telemark i Bravida Norge, Frode Heimark. Foto: Kenneth Rødskjær, Bravida Norge.