Bravida signerer enda en kontrakt med Morrow Batteries

To måneder etter at Bravida Norge AS signerte kontrakt om leveranse på rør, ventilasjon og automasjon på Morrows AS’ Batterifabrikk 1 i Arendal, signeres det ny kontrakt med batteriprodusenten. Nå på leveranse av lavspent forsyning på fabrikken.

Pressemelding

– Vi er veldig stolte av å kunne lande kontrakten etter en intens periode. Vi har sammen med Rambøll jobbet for å nå de korte tidsfristene i anbudsfasen, og er dermed veldig godt fornøyd med at vi endelig har signert prosjektet. Nå gleder vi oss til å komme i gang med å bygge batterifabrikken, sier Agnar Klakegg, avdelingssjef i Bravida Norges elektroavdeling i Kristiansand.

Batterifabrikk 1 blir en av de første kommersielle battericellefabrikkene i Norge, og får et bruttoareal på 30 000 kvadratmeter.

Les mer om Morrow Batteries’ batterifabrikk i Arendal, og Bravidas første avtale med batteriprodusenten her.
 
Lavspent forsyning til fabrikkens maskiner og tekniske utstyr

Kontrakten er på totalleveranse av lavspent forsyning til fabrikkens maskiner og tekniske systemer. Leveransen vil i hovedsak bestå av strømskinner og uttaksbokser for maskiner og utstyr til bruk i batteriproduksjonen.

Bravida vil i dette prosjektet ha med seg Rambøll Norge for å utføre prosjekteringen.

– Jeg ønsker å gratulere prosjektteamet i Kristiansand med kontrakten. Arbeidet med å komme frem til et godt underlag har vært en hektisk prosess for prosjektgruppa. Dette er vår andre kontrakt i forbindelse med utbyggingen av Batterifabrikk 1, og vi håper dette kan legge grunn for et langvarig samarbeid med Morrow, sier Trond-Lauritz Larsen, regiondirektør i Agder og Rogaland, og legger til:

– Vi ønsker å takke Morrow for tilliten med kontrakten og leveransene, og ser frem til et godt samarbeid og en bra gjennomføring av prosjektet.

Illustrasjonsbilde: Veidekke