Bravida styrker sin posisjon i Follo gjennom oppkjøp av Langhus Rør AS

Bravida inngikk 20. januar avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Langhus Rør AS i Follo. Kjøpet vil bli gjennomført 1. februar i år.  

Pressemelding

– Dette oppkjøpet styrker vårt tverrfaglige tilbud til kunder i Follo og områdene rundt, og styrker vår evne til å levere gode servicetjenester på rør betraktelig. Fra før tilbyr vi elektro fra vårt kontor i Follo, og ved å styrke oss på rør er vi godt posisjonert for videre utvikling av tverrfaglige helhetsløsninger til våre kunder i denne geografien, sier regiondirektør for region Innlandet i Bravida Norge, Thomas Kristoffersen.

Bravida ønsker å styrke det tverrfaglige tjenestetilbudet til eksisterende og potensielle kunder i Follo gjennom å overta Langhus Rør. Dette vil være med på å skape et større og bedre rørmiljø i Bravida i Follo, og bidra til satsingen på økt serviceomsetning i tråd med Bravidas forretningsplan.

Med dette oppkjøpet får Bravidas avdeling i Follo med flere dyktige medarbeidere på laget som kan levere tverrfaglig på elektroavdelingens serviceavtaler i området, samt videreutvikle serviceavtaler innen VVS. På den måten vil Bravida være enda bedre rustet til å bli kundenes foretrukne leverandør.

– For oss i Bravida henger dette godt sammen med vår strategi og ambisjoner om vekst, og spesielt at vi nå styrker oss innenfor rør og service som vil få stor betydning på dette segmentet. Vi er veldig godt fornøyd med at Langhus Rør blir en del av Bravida og med den annerkjennelsen de har i lokalmarkedet ser vi veldig fram til at selskapet blir en del av Bravida, sier divisjonsdirektør for divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen

Langhus Rør er et rørselskap basert i Follo som tilbyr tjenester innen rehabilitering, sanitæranlegg, varmeanlegg, bad og service samt vedlikehold. De betjener områdene Follo og Innlandet, hovedsakelig mot privatmarkedet, bolig og næringsbygg. Firmaet ble opprettet i 2010, har 14 medarbeidere og omsatte for 18,5 millioner kroner i 2021.

– Det har vært en spennende reise hit, og jeg gleder meg til utviklingen og fortsettelsen videre som en del av Bravida, forteller eier og daglig leder av Langhus Rør, Steinar Lunde.

Bildetekst fra venstre: Erik Johnsen, styreformann i Langhus Rør; Øyvind Hagen, divisjonsdirektør for divisjon Østlandet i Bravida Norge; Steinar Lunde, eier og daglig leder i Langhus Rør; og Thomas Kristoffersen, regiondirektør for region Innlandet i Bravida Norge. Foto: Bravida Norge.