Thomas Kristoffersen tar over som leder for Bravida i Region Oslo Prosjekt

Thomas Kristoffersen fra Våler blir ny regiondirektør for Bravidas Region Oslo Prosjekt. Kristoffersen skal i sin nye stilling lede 450 medarbeidere og får ansvaret for en region med målsetning om 600 millioner kroner i omsetning.

Pressemelding

Thomas Kristoffersen kommer fra stillingen som regiondirektør for Region Innlandet i Bravida Norge.

 – Thomas har gjort en svært god jobb som regiondirektør for Region Innlandet. Jeg er glad for at han igjen tar oppgaven for en av våre regioner. Han vil få ansvaret for å utvikle en enda sterkere region og avdelinger som tilhører denne, hvor hovedfokus er prosjekt og prosjektgjennomføring, sier divisjonsdirektør for Divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen.

Bravida Norge har økt omsetningen med to milliarder de siste fem årene og har mer enn 3 000 medarbeidere totalt.

– Området Thomas nå tar over er viktig for Bravida. Vi har en historisk høy ordrereserve med prosjektene Oslo Storbylegevakt på elektro, Regjeringskvartalet D-blokken på rør og Radiumhospitalet også på rør, Kommunegården i Sandvika og Tøyenbadet på ventilasjon og kontraktene for medisinske gasser på Stavanger Universitetssjukehus (SUS), Akuttsykehuset på Hjelset (ASH) som er en del av Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR) og Nye Drammen sykehus for å nevne noen. Målet er å vokse videre, blant annet gjennom organisk vekst hvor vi trenger mange faglærte og lærlinger i tiden fremover, fortsetter Hagen.

Thomas Kristoffersen har jobbet i Bravida i seks år, er utdannet rørlegger og har lang erfaring fra forskjellige posisjoner, både som prosjektleder, avdelingsleder, prosjektsjef og regiondirektør. Rekrutteringsprosessen har allerede startet for å finne hans erstatter som regiondirektør for Region Innlandet. Thomas tiltrer den nye stillingen fra 28. februar 2022.

– Jeg ønsker å være en synlig og engasjert leder, og tror energi og engasjement er smittsomt. Jeg har stor tro på mulighetene for videre utvikling av regionen. Region Oslo Prosjekt er og skal være den ledende regionen i Bravida Norge når det kommer til kompetanse på prosjektutvikling og gjennomføring. Jeg ser på dette som en utrolig spennende og viktig oppgave, og gleder meg til min første arbeidsdag som leder for regionen, forteller Thomas.

Regionen han nå får ansvaret for har fire avdelinger.

– Noe av det spennende som nå skjer i bransjen er at kravene til bærekraft øker både fra leietakere og eiere, det gjenspeiles i etterspørselen etter nye og mer miljøvennlige installasjoner og bedre styringssystemer. På dette området er vi allerede svært langt fremme, sier Kristoffersen.