Bravida Norge med ny storkontrakt i Kristiansand

Kvartal 14 (K14) blir ett av Kristiansands nye signalbygg, med nytt torg, gågate, butikker, serveringssteder og grønne takhager. Bravida vant kontrakt på elektro og automasjon til 35 millioner kroner.

Pressemelding Kristiansand Tverrfaglig

– Dette er et prosjekt vi har jobbet med over lang tid og det er dermed ekstra godt å vinne denne kontrakten, sier Agnar Klakegg, som er avdelingssjef for Bravidas elektroprosjektavdeling i Kristiansand, og legger til:

– Her skal vi levere prosjektering og er utførende på elektro og SD-anlegg over 26 000 m2. Prosjektet er allerede startet og man er nå i gang med jording i grunnen.

Hovedentreprenørene er BRG og J. B. Ugland. Bravidas regiondirektør i Agder, Trond-Lauritz Larsen, er stolt over tilliten som atter en gang blir vist Bravida av disse.

– Vi er glade for at vi får levere til dem igjen. K14 er et bygg i hjertet av Kristiansand som vil huse viktige arbeidsplasser og bidra til fornyelsen av Kvadraturen, sier Larsen.

Tidligere fylte Dalandgården og Citygården kvartalet. Disse er utgått på dato og revet, og det nye bygget skal binde sammen Henrik Wergelands gate og Skippergata gjennom en innendørs gågate.

K14 skal være ferdig ca. 14. april 2025.