Ny økonomidirektør (CFO) i Bravida Norge

Susanne Larsen (42) er ansatt som ny økonomidirektør (CFO) for Bravida Norge, og vil også inngå i ledergruppen. Larsen kommer fra stillingen som Head of Group Controlling i børsnoterte NRC Group, og tiltrer stillingen 1. september.

Pressemelding Bravida Norge

– Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen, og ser frem til å styrke Bravida Norge ytterligere i tiden fremover. Med flere år bak meg i byggebransjen, har jeg bygget meg opp en god forståelse av bransjen og prosjektvirksomhet, og samarbeidet aktivt med bærekraftsteamet i NRC om datafangst og rapportering av deres gode og bærekraftige løsninger. Dette er høyst relevant også for Bravida, og jeg håper å kunne bidra aktivt med min kompetanse også på dette feltet, sier den påtroppende økonomidirektøren. 

Larsen har vært i NRC Group siden 2019, som er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, med 2 000 medarbeidere og en omsetning på 7 milliarder kroner. Hun har tidligere vært Group Controller i Vinci Energies Norway (tidligere Infratek AS) og har flere års erfaring fra Ernst & Young i både Norge og Tyskland. 

– Jeg ser frem til at Susanne skal begynne hos oss. Hun har mye erfaring og kompetanse som vil tilføre stor verdi for oss som selskap. Susanne vil også komplettere ledergruppen på en veldig fin måte med sitt engasjement, sine menneskelige egenskaper og sin kunnskap, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge. 

Larsen er opptatt av at man som økonomifunksjon ikke bare skal være en støttefunksjon, men også gi merverdi til virksomheten. Etter mange års erfaring med prosjektvirksomhet, forstår hun raskt hvor skoen trykker. 

– Som økonomidirektør er man også et bindeledd og en brobygger. Jeg er veldig opptatt av mennesker, og tror at gode relasjoner kan føre til masse fremgang. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med mine nye kollegaer i Bravida!

Foto: Erik Krafft