Din utvikling hos oss

I Bravida er det store muligheter for den som ønsker å lære mer, utvikle seg eller prøve noe nytt. Vi tror på din evne til å finne din egen vei!

Hvordan vil du at arbeidsdagen skal se ut?

Vil du være en del av et imponerende byggeprosjekt i storbyen? Eller er du en ekspert på service og et brennende ønske om å hjelpe kunder på hjemstedet hver dag? Er du kanskje ingeniør eller annen fagspesialist og ønsker å jobbe med prosjektkalkyler, økonomi eller virksomhetsutvikling?

 

I et stort selskap som Bravida finnes det mange ulike typer jobber, arbeidsplasser, kurs, utviklingsprogrammer og karrieremuligheter.

Når du vokser, vokser vi

Vi tror at den viktigste skolen for deg som medarbeider er det daglige arbeidet. Det er gjennom praktisk arbeid at vi lærer best, gjennom stadig nye utfordringer og samarbeid med kollegaer. Vi har som motto å alltid gjøre arbeidet litt bedre hver dag. Det er slik vi vokser og utvikler oss. 

 

I Bravida satser vi på kompetanseutvikling. Vi har samlet interne kurs som kan bidra til din utvikling i Bravidaskolen. Ved hjelp av kursene kan du lære mer om Bravida Way, våre arbeidsmetoder, lederskap, prosjektledelse og mye annet.

 

Det finnes også store muligheter for den som har vilje og ambisjoner om å prøve seg på nye fagområder, spesialiseringer eller bevege seg oppover i selskapet. Flere av våre langtidserfarne medarbeidere har hatt ulike stillinger i årenes løp. Det liker vi. For når medarbeiderne vokser, kan også selskapet utvikle seg.

 

Vi tror på din evne til å finne din egen vei i Bravida. Din nærmeste overordnede kan hjelpe deg å finne frem, men det er bare du som kan få det til å skje!

Bravidaskolen

I Bravidaskolen har vi samlet kurs for både fagarbeidere, spesialister og ledere.

Les mer

Bravidas traineeprogram

Nordic Trainee Programme er Bravidas nordiske traineeprogram. Hvert år får over 30 unge talenter muligheter til å utvikle seg gjennom dette programmet.

Les mer