Jobb i Bravida

Bravida er en stor arbeidsgiver – faktisk størst innen elektro, rør og ventilasjon i Norden. Det gjør at vi kan tilby mye til deg som medarbeider.


Ulike kunnskaper – større muligheter

I Bravida Norge er vi drøyt 3000 personer som jobber sammen. Vi er blant annet elektrikere, rørleggere, serviceteknikere, prosjektledere, serviceledere, kalkulatører, sjefer, forretningsutviklere, økonomer – som alle er spesialister på sine områder. Sammen kan vi ta på oss spennende og teknisk krevende oppdrag som få andre selskaper klarer.

Les mer:

Her er du en av gjengen

I Bravida jobber vi som et team og har det morsomt sammen på jobben. Vi synes det er viktig å hjelpe hverandre, og vi har en åpen og vennlig tone.

Dette innebærer også at vi vil ta hånd om deg som medarbeider. Vi er nemlig overbevist om at trivsel og helse, miljø og sikkerhet er viktig for hvordan det går for selskapet. Når du som medarbeider trives på jobben, kan vi skape store resultater – sammen.

Les mer:

Når du vokser, vokser vi

Din utvikling er viktig for oss, og som ansatt i Bravida får du store muligheter til å vokse. Vi tror at den viktigste skolen er det daglige arbeidet. Dessuten har vi Bravidaskolen, med interne kurs som kan åpne nye dører. Mange av våre langtidserfarne medarbeidere har fått prøve seg på ulike områder i løpet av årenes løp. Det liker vi. For når medarbeiderne vokser, kan også selskapet utvikle seg.

Les mer:

 

Ledige stillinger